Avon forgalmazóként hogyan tudnék több rendelést összegyűjteni?
Figyelt kérdés
Nincs sok ismerősöm, viszont imádom csinálni, és magát az avont is imádom. Azt már ajánlották, hogy helyi fodrászatokba adjam be a katalógust, viszont ott már mások is adnak be katalógusokat, és van olyan, hogy maga a fodrász is avonozik?
Valami bevált tipp?
2016. szept. 18. 10:45
1/2 anonim válasza:
Ismerve az emberek hozzáállását, idegeneknél kis sikert érhetsz el. Ha kevés az ismerősöd, megint nem sokra mész. Valóban a fodrászok is benne szoktak lenni, de például az enyém már megunta a sok hülyeséget, és kilépett. Nekem és páromnak akkor volt nagy forgalma, amikor olyan munkahelyen dolgoztunk, ahol nincs más avonos, és sokakkal tartottuk a kapcsolatot. (Igen, én pasi létemre csináltam.) Most ímmel-ámmal rendelünk még magunknak is. A melóhelyen meg már van konkurencia.
2/2 anonim válasza:
Hát készíts egy weboldalt, vagy egy ingyenes webáruházat tedd fel a termékeket. Az internet segítségével szerezhetsz vásárlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!