Szerintetek mennyire vonzó ez a testalkat?
2016. szept. 14. 17:01
11/26 anonim válasza:
Most hogyha az volt a célod, hogy lerombold a saját önbizalmadat, akkor érts velük egyet. Első válaszoló vagyok, leírtam, hogy nekem tetszik. Vannak olyan férfiak akiknek tetszik a pici cici, a vékony test, és a kis popsi. Ne legyen emiatt önbizalomhiányod, teljesen felesleges lenne emiatt "szégyenkezned". Az arcodat még nem is láttuk, lehet olyan szép arcod van, hogy mindenki oda-meg vissza lenne érted, nem kell itt rombolni az önbecsülésedet. :) 23/F
12/26 Noren1989 válasza:
Eléggé vékony.
Ha szép mellé az arcod, nem löklek le magamról!
13/26 anonim válasza:
Nekem jobban tetszenek a nagyobb mellű és fenekű lányok,de ezzel sincs baj,csinos vagy,ne aggódj.
14/26 anonim válasza:
Nos igen, nekem is vékonyka vagy, de mégis szépek a vonalaid. Egy picit felszedsz, máris jobb lesz a helyzet, de most is csini vagy. Ha a bőröd is világosabb, akkor az esetem is vagy. (Nyilván még 345739 férfinak is.) :) 26/F
16/26 anonim válasza:
Nekem tetszel! A gyönyörök tengerére kieveznék veled!! 😊
17/26 anonim válasza:
Valóban nem teljesen látható, hogy milyen is vagy, de így első ránézésre, vonzó. Értsd: akár rád is cuppannék vagy szanaszét, ahogy tetszik.
De valószínűleg látni kéne a teljes képet, hogy teljesen meglehessen ítélni.
18/26 anonim válasza:
Én mondjuk anorexiásnak nem mondanálak. Magasnak tűnsz s ez jó, mert így akár állva (mármint, ha te állsz) is jól lehet kényeztetni a puncogódat s akár állva is mehet a hátulról döfi.
19/26 A kérdező kommentje:
2016. szept. 14. 19:53
20/26 anonim válasza:
Te Kérdező!!! Te most viccelsz??? Brutális jó alakod van!!! S hogy vonzó-e ez az alak??? A legutolsó kép alapján te egy SÉTÁLÓ MÁGNES vagy. Nem egyszer, hanem min. kétszer fordulnék meg utánad... S remélhetőleg utána már nem kéne forogni, mert a vonzás törvénye működne... :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!