11/23 A kérdező kommentje:
XD
2010. ápr. 22. 16:57
12/23 A kérdező kommentje:
linkeljé már magadról képet,kiváncsi vagyok neked milyen fejed van XD
2010. ápr. 22. 16:59
13/23 anonim válasza:
Szia!Szerintem az arcod szép, de ezzel a hajjal és szemöldökkel nem vagy valami vonzó.Bocsi.ha egy természetes színt választanál, akkor nagyon szép lennél.Remélem nem voltam bántó.:)
14/23 anonim válasza:
A hajad nekem túl extrém, de az arcod nagyon helyes. Gyönyörűek a szemeid!
15/23 anonim válasza:
GYÖNYÖRŰ A HAJAD!!!Bárki bármit mond!!az arcod elég fura..de nem olyan szörnyű,mint írják,átlagos..de a hajad az nagyon szép színekben pompázik!!!
16/23 anonim válasza:
Nem vagy se szép, se csúnya. A hajad viszont nem fain.
17/23 anonim válasza:
a hajad céklaszínű, bár sztem ez direkt ilyen nálad,megy a személyiségedhez. (anélkül, mondom h. ismernélek :)) olyan vagány macás vagy, határozott csaj. (csaj vagyok, de nem leszbi csak önbizalomhiányos)
18/23 anonim válasza:
ne hallgass a majmokra, igenis szép vagy, a többiek irigyek, bátorság kell hozzá, hogy belinkeld a képed, megnézném őket...
és vagány a hajad is, így vagy jó
/L
19/23 anonim válasza:
ne haragudj meg, de a hajad borzalmas.
a szemed nagyon tetszik! :)
20/23 anonim válasza:
Szerintem tök jó a hajad, nekem tetszik. Mondjuk én szeretem az extrémet, az enyém piros. A szemed nagyon szép.
Egyáltalán nem mondanám, hogy ronda vagy.
Egy kis fogyi azért nem ártana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!