Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mellbimbó piercing 17/F?

Mellbimbó piercing 17/F?

Figyelt kérdés

Kb egy fél éve gondolkozok rajta, hogy lehet szúratok. Első piercingem lenne.

Mik a tapasztalatok?

10es skálán mennyire fáj?

Meddig fáj?

Csak az egyiket, vagy mindkettőt szúrassam?

Csajok szeretik, vagy nem?

A válaszokat előre is köszi! :)

2016. szept. 10. 17:54
 1/4 anonim válasza:
Szia. Huhh lehet elég bunkó vagyok, hogy most ide írok úgy, hogy még nem is volt pc-m, de szerintem elég bizarr egy helyen lenne, de te tudod. Nekem nem jön be az ilyesmi. DE!, ha szüleid benne vannak, meg te is nagyon szeretnéd, akkor persze! :) 16/L
2016. szept. 10. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:

szia.

ha érzéstelenítő injekcióval kérded, akkor nem fáj egyáltalán, a szúrást nem is érzed, csak hogy ott matatnak. az injekció 10-es skálán olyan 6-7, tehát nem olyan vészes. várni kell utána pár percet, hogy hasson.

amikor olyan 10-15 perc után elmúlik az érzéstelenítő hatása egy kicsit fáj, de csak ilyen tompa fájdalom, csak úgy érzed hogy ott van. pár óra múlva viszont már teljesen jó.

nagyon kell vigyázni rá, ápolni kell, viszonylag sokáig tart a gyógyulása. nekem több hónap volt, mire teljesen jó lett, amit őgy érts hogy teljesen begyógyult, húzogathatom is akár, mert egyáltalán nem fáj, nem okoz gondot.

piercingesem azt mondta, amikor kicseréltem, hogy szerencsém volt, mert szerinte nem túl jó ötlet injekciót kérni. azt mondta, hogy a folyadék miatt amit befecskendez lehet elrontja a szúrást, mert nem ugyanott lesznek egyszerűen a dolgok. ugye pontosan a mellbimbónál kell bemennie, és ki, nem pedig a bimbó udvarban, és ez elcsúszhat ebben az esetben, mégha be is jelöli. tehát ezt neked kell mérlegelned. injekció nélkül viszont nyilvánvalóan sokkal jobban fáj (elég nagy és vastag a tű).

nem tudom egyébként, hogy nálad történhetne ilyen probléma vagy sem, én lány vagyok, nem tudom ez számít-e bármit is. :D

én egyből mindkettőbe szúrattam, mert nekem úgy tetszett, de ezt is te tudod. kezdheted eggyel, aztán később bevállalod a másikat is, ha az úgy jobban tetszik.

nem hiszem hogy mindenkinek tetszik, de szerintem a többségnek igen, vagy mindegy nekik. de ha neked tetszik, akkor ne foglalkozz mással.

2016. szept. 10. 19:09
 3/4 A kérdező kommentje:

És miután begyógyul, milyen érzés?

Érzékeny?

Ruha zavarja?

Könnyű véletlenül kitépni?(sport közben)

És a leghülyébb kérdés: Lehet birizgálni? (Félmeztelenül vagyok otthon, és ha unatkozok, néha birizgálom a mellbimbóm)

2016. szept. 11. 05:38
 4/4 anonim ***** válasza:

ha csak úgy vagy nem érzel belőle semmit. tehát nem érzed hogy ott van egy piercing. nehéz elmondani, ha nincs más piercinged. :D igazából ugyanolyan mint minden más piercing.

nem tudom ilyen értelemben kérdezed, hogy érzékeny-e. szex közben az. :D de egyébként nem.

ruha sem zavarja. egyből szúrás után se zavarta.

én még nem téptem ki majdnem se véletlenül. néha belekaptam, de az is csak addig fájt, amíg nem gyógyult be. de nyilván jobban kell vigyázni rá, nehogy valami kitépje. nem tudom mit sportolsz. én csak futok, ami elég biztonságos ilyen szempontból. na meg eleve hordok sportmelltartót, szóval erről nem tudok nyilatkozni, mert nem vagyok fiú.

ha már begyógyult lehet birizgálni, nem lesz baja. de azért ne redvás kézzel nyúlj hozzá akkor se. :D

2016. szept. 11. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!