nyár elején kifogom szúratni az ajkamat és majd septemberben, mikor az iskola kezdődni fog, reggel majd ki kell vennem a piercinget és suli után rakhatom majd vissza... és arra lennék kiváncsi hogy suli után (úgy hogy kb. 7-8órát nincs benn) vissza tudom-e rakni majd a piercinget?
De 3 hónap után 7-8 óra túl sok, nem hiszem, hogy vissza tudnád tenni.
Vegyél tesztszínű ékszert bele és nézd át a suli házirendjét, hogy az ír-e valamit róla. Ha tiltja, hogy legyen, leragasztani, akkor is bőven elég a legtöbb helyen (semmi nem tiltja a ragtapasz viselését a test bármelyik pontján...).
2016. szept. 10. 12:12
2/8 anonim válasza:
Szerintem is az átlátszó apró ékszer a legjobb megoldás, azt pedig kétlem, hogy a házirend kulon tiltaná!
2016. szept. 10. 14:23
3/8 A kérdező kommentje:
köszii a válaszokat :)
a házi rendben benne van hogy nem lehet piercing :/
de majd keresek valami jó pc-t ami alig látszódik és/vagy leragasztom :)
vagyaz nem jó megoldás hogy majd mikor már benne lesz az ajkamban a pc akkor azt az oldalát úgy felheviteni hogy utána kiszedném, vagy hasonló, és akkor a bőr "megégne", és mondhatni megmarada lyuk... vagy inkább ezen ne is gonolkozzak? vagy bele rakok 2mm-es piercinget nyáron... vagy nem tudom :D
de lehet marada nem észrevehető pc és a ragtapasz :D :)
2016. szept. 10. 15:59
4/8 anonim válasza:
Ezt szetintem ne próbáld meg: DD Ha nyáron vastagabbat teszel bele /szerintem 1.6-os is elég/ és ha még mozgatod is hordás kozben , akkor szerintem (talán) nem forr be, de legalábbis valahogy át tudod eroltetni rajta, és talán egy kis ido után megszokja, és már simán át megy rajta mindig. ( De ezt csak gondolom!) Szia:))
2016. szept. 10. 17:03
5/8 anonim válasza:
Amúgy ez milyen suli, hogy ilyeneket beleírnak a házirendbe?! Valamilyen vallási?!
2016. szept. 10. 17:04
6/8 A kérdező kommentje:
Katolikus iskola (sajnos) :/ :D
2016. okt. 22. 12:58
7/8 anonim válasza:
ki az a bolond aki katolikus suliba jár és pc-t akar? ha nem lehet ne csináltass. ilyen egyszerű
2017. márc. 18. 18:32
8/8 anonim válasza:
nekem is van pc-m. nem jó ha állandóan ki-be rakosgatod mert attól begyulladhat. :) tapasztalat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!