Nagyon vékony vagyok? /Képpel/
Vállbőség(?): 86cm
Mellbőség: 79cm
Mell alatti bőség: 67cm
Derékbőség: 56cm
Csípőbőség: 85cm
Combbőség: 47cm
Mindent lemértem, amit fontosnak találtam :D
Igen, rendszeresen járok edzésre (kedd+péntek).
Rendesen eszek, szinte mindent. Volt, hogy egy ideig még "hízókúráztam" is. Ezalatt felszedtem kb. 0,7kg-ot :D
Szerintem teljesen jó. Szép. Emiatt nem kell aggódnod :)
Hidd el, hogy sokan irigyek :)
Te magad is válaszoltál a kérdésre :)"jól érzem magam a testemben" tedd szokásoddá mielőtt másokat kérdezel, magaddal kapcsolatban elősször magadat kérdezd :)
Rajtad KÍVÜL senki nem tudhatja igazán mi jó NEKED. Ha tanácsot fogatsz el, azt mindig nézd meg hogy Ő mitért el az életben
,Szeretnél-e hasonló életet mint az övé :)
Ez vonatkozik minden ember testvéredre.
Szeretnék majd sokan megmondani hogyan élj,
Még ha Ők a saját életükben, nyomorultul élnek is.Ha mersz te válaszolni magadnak, és észre veszed hogy rosszul döntöttél abbol tanulsz, így lehetsz sikeres a saját történetedben, így lehetsz Egy-Én-iség
A modellségről egy észrevétel, ha megengeded : ebben az időszakban"talán" van elég feladatod, a suli, az emberek, az élet megismerése stb..
Élvezd ki a "gyermek-serdülő-kamasz" kor minden előnyét, "rá érsz még két végén égetni a gyertyát" :)
Bárcsak lenne ilyen alakom...de sajnos nincs
NAGYON irigy vagyok rád😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!