Hol lehet kapni Budapesten Eastpak övtáskát Budapesten?
Figyelt kérdés
Barátomnak vennék, mert már nagyon régi a mostanija. :D Piros, szürke vagy fekete színben. Ami nem horror áron van lehetőleg(!), csak mert úgy láttam képesek ugyan azt árulni 3-4 ezer Ft-os árkülönbséggel is.2016. szept. 7. 11:48
1/5 A kérdező kommentje:
2x írtam a Budapestet... Lol. Fáradt vagyok már most. :D
2016. szept. 7. 11:49
3/5 anonim válasza:
az igen 7 ezer egy ilyen szar övtáska :D de mind1, te tudod
4/5 A kérdező kommentje:
4000-rért láttam (pl. a pirosat) a Hervis oldalán, de már nem rendelhető, kb ilyen árkategórában keresgélek.
1: A garage store-os kínálatot láttam már, ezért keresgélek hátha megúszom olcsóbban.
2: Igen, biztos "szar", a barátomé már 10 éve megvan, (pedig akkor még nem volt divat:)) és még csak most mutatkoznak a foszlás jelei a cipzár alatti részénél. Nyilván nem a divat miatt kell, hanem mert marha strapabíró. :)
2016. szept. 7. 14:37
5/5 anonim válasza:
az én aluljáróban vett 800 ft-os övtáskám is évek óta megvan. másodszor pedig de, pont 10 éve kezdett el divat lenni, emlékszem mert amikor 5.es voltam (ez 10 éve volt) akkor egyből mindenkinek olyan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!