36 eves ferfikent miert a 40es telt holgyek buknak ram?
Figyelt kérdés
36 eves viszonylag magas sportos ferfi vagyok! 182 magas! Nem szalkasan vagyok sportos,hanem kb mint egy birkozo! Ettol fuggetlen rengeteg nalam kb 5-10 evvel idosebb holgyike bukik ram,raadasul teltebb holgyek! :D Miert van ez igy? Ennyire ven lennek mar en is!2016. szept. 5. 09:14
11/17 A kérdező kommentje:
#9 #10 Nem prostik ok ! Az a baj, hogy tul vastagok nekem,es olyan nincs lo jo a szamar jellegu holgyikkel "nyomulni" nem tul felemelo! Van akinek biztos eleg ez is,nekem sajnos nem!
2016. szept. 6. 15:14
12/17 anonim válasza:
na és most mit csináljunk? nem vagy egy egyszerű eset, kérdező,az biztos.:D
13/17 A kérdező kommentje:
#12 na ebben igazad van! :D
2016. szept. 6. 16:20
14/17 anonim válasza:
Aki a kicsit nem becsüli.... ;PP
15/17 anonim válasza:
Jobb helyeken a 36 éves férfi azon problémázik, hogy a felesége mivel vigye iskolába a gyereket.
17/17 A kérdező kommentje:
#15 Jobb helyeken megoldjak,es nem problemaznak ezen a dolgon. :D Tehat aki elvalt es meg nincs gyereke az eleve "rosszfiu"! Akit meg csak a gyerek tart ossze egy elidegenedett kapcsolatban az a "hos" peldakep! Egy idealis eletvezetesi tanacsot jogosan oszto csaladnal nem problema az iskolaba vitel! Mondjuk egy 7-8 eves gyerek sajat magatol is eltud menni az iskolaba,nem mindenki "anyamasszony katonaja" !
2016. szept. 9. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!