Hajbeültetés? <<<<<<<<<<<<<<<
üdv , 23 éves férfi vagyok gyerekként nagyon erős volt a hajam és nagyon sűrű ( de tényleg nagyon) egyszercsak elkezdett megritkulni 23 vagyok már nem ritkul viszont nagyon ritka lett, de nem egy nagy folt hanem mindenhonnan megritkult. Számomra nagyon feltűnő mert tudom milyen volt.
Ezen szeretnék változtatni. Érdemes belevágni egy ilyenbe? hairhungary -t néztem elég jónak tűnik viszont ha beültetnek hajhagymát az ugyan úgy elhalhat nem? akkor viszont közel nem végleges a megoldás.
Szia,
szerintem mindenképpen szakorvossal is konzultálj. Teljesen ingyenes a személyes felmérés a Sikos Klinikán. Lehet, hogy máshol is, de ott biztos, mert már járt ott ismerősöm. Nem csak hajbeültetés terén hallottam jót a Sikos doktor úrról. Úgy tudom, hogy az átültetett hajhagymák ellenállóbbak így nem alszanak el ahogy te fogalmazol az új helyen. A fej alsó részén ellenállóbbak a hajhagymák ahonnan átültetik őket. Bátran menj utána a témának, ne szégyeld a műtétet, mert nagyon látványos eredményeket érnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!