Ideális férfi parfüm?
Egyetemista vagyok, 21 éves. Nem az-az állandóan bulizós, inkább a megfontolt, céltudatos fajta.
Parfümöt szeretnék vásárolni. Ami fontos, hogy ha reggel magamra fújom akkor még a nap végén is legyen érezhető. Szóval sokáig tartson, és érezhető legyen annak aki mellettem ül,(de ne legyen tolakodó).
Min. fél évet azért bírjon ki, heti 3-4 napos használat mellett(reggelente 2-3 fújás, max)
A keret max 10.000 Ft.
Remélem megoldható.
Luxure Dior Homme replika, ugyanolyan mint az eredeti és tartósabb és 2 ezer forint.
Én lány vagyok, régebben nagy parfümgyűjtő voltam, és felhalmoztam egy csomó illatot, persze ezek olyan tartóssággal bírnak, hogy még mindig nem fogytak el, ellenben a pénzemmel. Azóta visszafogtam magam és az új illatokból amik megtetszenek inkább utánzatot veszek, felesleges az eredeti, így, hogy a régiek is lassan fogynak.
A luxure-os dioros illatról biztosan állítom neked hogy teljesen Dior Homme illata van. Kíváncsiságként rendeltem a barátomnak, akinek a Home a signature illata és még ő is meglepődött meg örült, hogy végre nem kell évente 30 ezret parfümre áldoznia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!