Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Testképzvaraos lennék? Többi...

Testképzvaraos lennék? Többi lent.

Figyelt kérdés
Júniustól kezdtem el koplalással fogyni. Akkor voltam 166 cm es 52 kg utána lefogytam 46 kg-re ,de állanóan rossz volt a kedvem és fáradt is voltam. A szüleim azzal fenyegettek ,hogy elvisznek egy orvoshoz meg minden. Tudom nagyon nagy hülyeséget csináltam kioktatást nem kérek mert tudom hogy rossz lépés volt. Elkezdtem normálisan enni és jöttek vissza rám a kilók. Nem is annyira zavart. Most vagyok 50-51 kg között. Nincs különösebb bajom a súlyommal. Viszont szerintem nem normális hogy akármikor készül egy fotó és teljesalakos szarnak látom a lábam vagy úgy alapból magamat. A fejemet,a hajamat,a testartásom,hasamat. Többen is mondják ,hogy teljesen rendbe vagyok és hogy nagyon szép alakom van. Sokszor meg is jegyzik. De én mindig találok magamon kivetnivalót. Egyszer elmeséltem ezt az egészet anyunak. Aztmondta hogy irigyli milyen csinos vagyok meg minden. De én nem úgy látom. De szerencsére már megvilágosodtam és nem koplalok. Viszont nem merek bikiniben mutatkozni. És állandóan bő dolgokkal takarom a testem. Nem igazán tudok megbarátkozni magammal. Tramplinak látom magam. Pedig mindenki azt mondja hogy csodás alakom van. Ez testkép zavar lenne? El kéne mennem pszihológushoz? A válaszokat előre is köszönöm!

2016. aug. 30. 11:09
 1/8 A kérdező kommentje:
Aki akarja prviátban küldök képet.Ja és 13 éves vagyok.
2016. aug. 30. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs az alakoddal :) De ha gondolod küldhetsz képet 16/F
2016. aug. 30. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:
32%

Nagyon dagadt vagy, fogynod kell! Legyél 20 kiló! Nem, még akkor is túl kövér lennél! Teljesen el kell tűnnöd!

Agybaj, agybaj, agybaj....

2016. aug. 30. 11:35
 4/8 anonim válasza:
Szerintem a magasságodhoz tökéletes a súlyod! Biztosan szép alakod van szerintem pont jó ez a cm/kg párosítás szóval ne aggódj teljesen normális vagy. És szerintem a korodbelieknél gyakran előfordul hogy elégedetlenek magukkal de szerintem semmi probléma nincs veled! :)
2016. aug. 30. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem a súlyoddal van baj, hanem a magabiztosság hiányzik. Ez egy szinten még normális, az viszont már nem, hogy nem mersz mondjuk bikiniben strandra menni. Ezzel kéne kezdened valamit.

Elsősorban mozognod kellene valamit. A sport nemcsak jó alakot ad, de jókedvet és önbizalmat is. Az embernek vannak adottságai, de az egészségesen izmos test mindenképp szép.

Pszichológus is segíthet abban, hogy jobban elfogadd magad, sajnos tényleg billegsz a testképzavar, az étkezési zavar és a kóros önbizalomhiány határán. De ettől még normális vagy, csak vannak problémáid. ;)

2016. aug. 30. 13:16
 6/8 A kérdező kommentje:
kedves as válszoló. nem említtem hogy most már fogyni akarok. a kérdésemben sem esett szó semmiféle súlycsökkentésről.És továbbra sem kérek okítást. megkaptam és meg is fogadtam.
2016. aug. 30. 13:17
 7/8 A kérdező kommentje:
a 3as válaszoloónak ment az üzenet. a 6osnak nagyon köszönöm a tanácsát!
2016. aug. 30. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Istenem, hogy a mai tiniknek ez a legnagyobb bajuk...mondom ezt úgy, hogy mai tini vagyok. :'D
2016. aug. 31. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!