Szerintetek csinos/szép ez a lány? (Kép)
2016. aug. 30. 09:13
11/16 anonim válasza:
szerintem a képen levő genetikailag ilyen vékony. szóval ne keseredj el, ha ennyire nem vagy vékony, lehet hogy csak kicsit vastagabb csontjaid vannak vagy izmosabb vagy. Na meg a fenti kép róla szerintem direkt ennyire ilyen :D pl ezen a képen is ő van: [link]
12/16 anonim válasza:
nekem az ennyire vékony test ilyen pipaszár lábakkal nem jön be. olyan gyerekesnek látom...
az arcát nem látom a hajától, szóval arról nem nagyon tudok véleményt mondani. :D ha akit az utolsó linkelt az is ő, akkor egész szép az arca. az az óriási haj arcba fésülve nem valami szép vagy előnyös szerintem. összességében azt mondanám szép, de nem dobom hanyatt magam tőle.
13/16 Sunshinedoll válasza:
Nekem személy szerint elég idomtalan, arcra meg tök átlagos.
14/16 anonim válasza:
Ez iszonyú sovány, nem is nő.
15/16 anonim válasza:
Eltudná valaki küldeni a linket? Valamiert nem tolti be
16/16 anonim válasza:
Vékonyka, de azért elfogadnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!