Kinek milyen pénztárcája van és hol vette mennyiért?
Nekem nem volt soha, mindig pénzkidobásnak éreztem, de úgy érzem már illene valamilyet vennem, főleg, hogy már van fizetésem.
Valami viszonylag olcsót szeretnék, ahova befér a papírpénz kinyitva és van cipzárazható aprótartója.
Kínaikban csúnyák és csicsásak vannak, más boltokban a fenti leírásnak nem feleltek meg és még drágák is voltak.
Ebayen nézelődök most, de ott se látok ilyet nagyon...
Vagy drága és jó, vagy olcsó és rusnya.
Én a Müllerben vettem olyat, amilyet keresel, krémszínű bőr, 10 e ft volt. De nem fog 2 év múlva atomjaira hullani.
Én ajánlom pl a Pull and Beart, nem derül ki hogy fiú vagy lány vagy a kérdésből :DDD de én pl 3000-ért vettem egy full jól kinéző férfi pénztárcát, spanom meg a ZARA-ban vett még jobbat, talán 5-6 ezerért. Ezeket akkor ajánlom, ha fancy pénztárcát akarsz nem olyan drágán.
Ha meg jó áron jót, akkor javaslom a következőt: [link]
Két fő márka az S Belmonte és a La Scala. Ezek valódi bőr pénztárcák, nekem kb 7 évig volt meg az előző, nagyon strapabírók, nagyon praktikusak és sok féle van belőle, ráadásul nem is néz ki rosszul.
Ha nő vagy, akkor kb az egész kommentem tárgytalan, de az oldalon azért körül lehet nézni, am meg az Ázsia centerbe mennék el még a helyedben, ott sok helyen lehet kapni ezeket a pénztárcákat, meg tudod nézni, nehogy Westendbe vagy ilyen helyen akarj bőr pénztárcát venni mert a gatyádat is rá kell ott költened.
Én is most vettem sok hónap keresgélés után pénztárcát, szóval ezért vagyok valamennyire képbe.
Hát úgy max. 5ezerre gondoltam. Többért nem veszek, akkor marad a zsebem. :D
Müllerben megnézem, köszi a tippet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!