Gél lakk vagy műköröm lenne jobb nekem szerintetek?
Csúnyák a körmeim, vékonyak, letörnek, és amióta az eszemet tudom rágom a bőrt a körmeim körül. Szóval csúnya, na.
Egy időben volt műkörmöm, de azt nem engedhetem meg magamnak, túl drága állandó jelleggel.
Viszont akkor nem rágtam a bőrt sem, szépen rendbe jött.
Jövőre viszont férjhez megyek, és az esküvőre szeretnék szép körmöket.
Arra gondoltam, hogy már az esküvő előtt 2-3 hónappal elmegyek körmöshöz, hogy legyen bőven ideje a kezeimnek rendbe jönni.
Viszont azt nem tudom, hogy számomra a gél lakk vagy a műköröm lenne-e a jó.
Egyrészt jó lenne nem olyan sokat fizetni érte (mert ugye akkor azért az esküvő előtt még párszor el kell mennem töltetni), másrészt az esküvő után nem akarom megtartani, le akarom szedetni.
Rövidet akarok, valamilyen szép, egyszerű, visszafogott francia körmöket.
A gél lakkról nem sokat tudok, hogy milyen.
Szerintem géllakkoztass! :) 3 hetente javasolt "cserélni",ha lassan nő a körmöd,és nem feltűnő színű,akkor 4 hetet is kibírhat akár. Ha előtte 2 alkalommal elmész mondjuk,az segít abban,hogy kicsit megerősödjenek a körmeid. :) Az esküvődre így biztosan egységesen szépek lesznek a körmeid,illetve tudsz olyan formát kérni a körmöstől,amilyet szeretnél.Esküvő után le tudod oldani a géllakkodat,és alatta megmaradnak a szép,erősebb körmeid!:) Én mindenképpen valami egyszerű nude színt javaslok esküvő előtt,nem kelt feltűnést,viszont a körmeidet megvédi! :)
Viszont a legjobb már most elkezdeni a körömvédelmet. Én Crystal Nails körömerősítő lakkját csak ajánlani tudom,Xtreme Hard a neve,Rossmannban lehet kapni 800 Forintért(zöldes-kék csomagolás ha jól emlékszem),felkened az egyik kezedre vékony rétegben,amire végzel a másikkal,már betonbiztos.2 rétegben használom,15 perc múlva már valamit kaparok a körmömmel :P Ápoló olajat is tudsz venni,az helyre hozza a körmöd körül a bőrt. Crystal Nails 600 Forint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!