Pinkpandán és Makeuplazan kívül honnan lehet rendelni? Mindkettő ki van fosztva.
Alapozót, géltust, és highlightert szeretnék rendelni, de egyik oldalon se tudom ezeket összeszedni, mert valahol mindig hiányzik, elfogyott épp az adott termék.
Ilyen magyar oldalakat tudtok még, ami ebben az árkategóriában mozog?
A Make Up Plaza szerintem nagyon jól fel van mindig töltve, csak lehet keresni kell, mert orbitális mennyiségű termékválasztéka van.
Géltus: van az AURA márkában, a Barry M márkában, a Beauty UK márkában is, szóval lehet, hogy pont olyan márkát néztél, aminél elfogyott, de ettől még van nekik, csak másik 10 márkában.
Alapozó: hát az annyi van nekik, hogy nagyon sok. 60 márkát forgalmaznak. Szerint a bal oldali keresőbe írd be, hogy alapozó. Ne ragadj le az első sornál, mivel a lista jóval hosszabb. Tekerd lejjebb a képernyőt. Én kapásból összeszámoltam 30 alapozót különböző márkáktól, de több van ennél nekik jóval.
Highlighter: egy csomó highlighterük van. Kőpúderes, folyékony, krémes stb.
Szerintem a keresőt használod rosszul és ezért nem találod őket.
Két lehetőség van: vagy a felső menüsorban a MÁRKA menüben megnézed minden márka minden termékét, vagy van nekik egy hiper-szuper bal oldali menüsávjuk.
Itt ha pl. highlightert keresel, akkor nyisd le, hogy ARC és ott ABC sorrendben vannak a termékkörök. Kattints a highlighterre. Az összes márka összes highlighterét ki fogja adni a gép. Egymás alatt. Egy csomó highlighter van.
Na és ugyan így a többit is. Ha pedig nem találsz valamit, akkor szerintem ne itt kérdezd meg másoktól, hanem nekik írj.
Én mindig megkérdezem ha éppen nem látok valami infót és ők kapásból megmondják mikor lesz, vagy lesz-e egyáltalán. Tök jó fejek és nagyon kedvesek (szakmailag meg nagyon toppon vannak).
Remélem hasznosnak találtad a válaszom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!