Aki piercing témában jártas, annak a segítségét kérném!?
Tehát az van, hogy szeretnék ajakpiercinget szúratni.
Azt olvastam,hogy ha viszek piercinget, olcsóbb. Szóval venni szeretnék, de nem tudom hogy melyik a kezdő méret/típus.
Karikát szeretnék, de tudtommal csak golyóval lehet kezdeni.
Leírnátok hogy is van ez?
Tudom h először orvosi fémet kell venni, de ha nagyot veszek, azt hogy szúrja át? nem az a lényeg hogy minél kisebb legyen, hogy könnyebb legyen a átszúrás, és ha begyógyult, utána rakni bele nagyobbat?
amúgy köszi a válaszokat:)
én magamnak szúrtam (tudom erre sokan ugranak, "hogymekkorahülyevagyokfertőzéssatöbbi")
először egy nagy karikát raktam bele. igen, erre is sokan ugranak, hogy karikát nem szabad először, mert nagyobb a fertőzésveszély...
a lényeg, hogy semmi bajom nem lett. olyan lett mintha szalonban csinálták volna.
aztán miután begyógyult, vettem bele egy pici karikát, ami pont odaillik.
végülis mindegy hogy előtte veszel piercinget, és csak a szúrást fizeted ki, vagy ékszerrel együtt fizeted,nem? a végösszeg kb ugyanott van, csak annyival jobb ha piercinggel együtt fizeted, hogy a piercer tudja hogy milyet tegyen be neked kezdő ékszernek.
utána meg úgyis venned kell egy kisebbet.
öö már megbocsáss, de hol beszéltem én a felelősségről?
komolyan nem értem amit írtál.
arról szót se ejtettem hogy milyen esetekben vállal érte felelősséget a piercer, és mikor nem.
én csak az ékszer méretekről írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!