Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk/ferfiak mi a velemenyetek...

Fiuk/ferfiak mi a velemenyetek errol az alakrol? Titket zavar? Lanyok/nok nektek van ilyenetek?

Figyelt kérdés

Bocsi, nem tudtam ertelmesen megfogalmazni a kerdest :D

Arrol lenne szo, hogy van, hogy a csipocsont szelesebb mint a comb es igy egy kis 'dip' alakul ott ki. Na de inkabb kuldok linket kephez, ugy egyszerubb: [link]

2016. aug. 23. 22:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ne legyen nagyobb bajod az életben :) amúgy izomtömegnöveléssel korrigálható a dolog.
2016. aug. 23. 22:26
 12/21 anonim válasza:
Senkit nem érdekel milyen ott ha valaki tetszik tetszik kész.
2016. aug. 23. 22:39
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen az alakom.

Nem szeretem, mert csomó minden nem áll jól emiatt, de azért ez legyen a legnagyobb bajom az életben.

Eddig egy pasi mondta, hogy neki nem ez az esete. Hát aztán az exemmé változott és jobban jártam :D

2016. aug. 23. 23:40
 14/21 anonim ***** válasza:
47%
Nő vagyok, engem is zavarna ha ilyenem lenne. Vlsz öltözködéssel lehet ellensúlyozni.
2016. aug. 24. 00:03
 15/21 A kérdező kommentje:
Hat emberek nagyon megnyugtattatok, koszonom szepen Nektek! :D
2016. aug. 24. 12:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Amúgy a dip az magyarul bemélyedést jelent. Nyugodtan használhatsz magyar szavakat.
2016. aug. 24. 13:13
 17/21 A kérdező kommentje:
Igazan koszonom neked is, hogy arra van energiad, hogy beszolj de a kerdesre nem tudsz valaszolni. A magad fajtak miatt nem jo hely ez a vilag :D
2016. aug. 25. 10:12
 18/21 A kérdező kommentje:
Egyebkent a dip nem csak bemelyedest jelent okostojas.
2016. aug. 25. 10:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen de nem igazán foglalkozok vele. Ruhán nem üt át, szóval nem látszik. Barátom pedig szerintem még észre sem vette:D (3 éve vagyunk együtt, de 2 és fél év után tűnt fel neki, hogy a nagylábujjaim ferdén állnak:D)
2016. szept. 3. 12:52
 20/21 anonim válasza:
Figyi, minden no talál magán olyat, ami nem tetszik neki. En például a mellmeretemmel nem vagyok kibékülve. De az a tapasztalatom, hogyha egy pasinak kellesz, akkor kellesz, es kesz. Ha valakinek nem tetszik a problémád, nem érdemes vele kezdeni, de ha meg tetszel, akkor így is tetszeni fogsz.
2016. szept. 3. 15:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!