Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Makeuplaza oldala teljesen...

A Makeuplaza oldala teljesen ki van fosztva. Mikor töltik fel?

Figyelt kérdés
Semmit nem lehet rendelni kb.
2016. aug. 23. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
örülj is neki, az az oldal egy szemétláda, inkább rendelj méshonnan csak őket ne pénzeld
2016. aug. 23. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Ketszer rendeltem onnan.

SEMMIT NEM HASZNALOK A 11termek kozul az ecseten kivul. Egyszeruen sz.a r.

Nulla , használhatatlan.

Es egy vagyonert rendeltem nem a legolcsobbakat

2016. aug. 23. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Én úgy látom, hogy nagyon jól felszerelt. Lehet néha ez meg az hiányzik, de az is lehet, hogy azért, mert ott sincs, ahonnan hozzák. Legalábbis én erre tippelek. Már volt olyan, hogy megkérdeztem mikor érkezik egy termék és megmondták. Nagyon kedvesek, segítőkészek és precízek. Szerintem az egyik legkorrektebb áruház. Én mindig tőlük rendelek és még soha nem volt probléma.

2/2: az egyszerű gondolkozásod tehát a következő:

- rendeltél valamit a Makeup plázából, amit ők tökéletesen teljesítettek, hiszen megkaptad

- utána ezzel a termékkel nem voltál elégedett (amit persze nem ők gyártottak, hisz ők forgalmazók), ezért te őket minősíted, akik eljuttatták hozzád a terméket sértetlenül, időben, ahogy te kérted.

- tehát te nem a gyártónak írsz és nem a gyártót minősíted a saját gyártott termékükért, hanem azt, aki eljuttatta hozzád

- az egyszerű gondolatmeneted tehát a következő: ha egy sampon habos és te gyűlölöd a habosat, akkor minden áruház, ahol habos sampon van egy szemét.

Gratulálok a gondolatmenetedhez!

2017. febr. 1. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

én egyszer rendeltem tőlük egy csomagot, amit nem tudtam átvenni. értesítést nem kaptam, se egy papír bedova a postaládába, se egy telefon hívás, semmi... majd kb rá egy héttel felhívott egy nő, hogy mivel nem vettem át a csomagot meg kell térítenem az ő kárukat, ami azt jelentette, hogy az oda fele út posta költségét is fizessem ki nekik, meg a vissza fele utat is. ami 2 ezer valahány ft volt. elkezdett fenyegetőzni, hogy ha nem fizetem ki jogi útra terelik a dolgot, és nem is rendelhetek addig az oldalról semmit, le vagyok tiltva. nem volt kedvem 2 ezer ft miatt balhézni velük, átutaltam a megadott számlaszámra az összeget de én soha többet nem rendelek tőlük semmit. akármilyen jók lehetnek a termékeik de ez egy nagyon undorító húzás volt a részükről, szóval elmeheteknek a........

2017. febr. 2. 08:06
 5/5 anonim ***** válasza:
42%

Nem először rendelek a MUP-ból és soha semmi probléma nem volt. Én a legjobb webáruházak között tartom őket.

Egyszer rendeltem tök más helyről és a csomagot elfelejtettem átvenni. Kifizettették velem a szállítási díjat, ami tök jogos volt szerintem. Hisz ha azt vesszük, ők kifizették helyettem a szállítási díjat, én meg csesztem átvenni. Ennyi erővel milliókat is kidobhatnának az ablakon.

Szóval, ha nem vetted át és még jelezni sem jelezted feléjük, hogy problémád van, akkor szerintem ne csodálkozz, hisz jogosan kérték tőled a szállítási díjat. Mindenki kéri. Nyilván te sem lennél boldog, ha előre kifizetsz valamit, utána meg nem kapod meg. Na ez vissza is érvényes. Nemcsak az eladó van a vásárlóért!

A papír alapú értesítések már elég elavultak. Minden fent van a neten. Nyomon követhető. A MUP is nyomkövető kódot küld - én legalábbis mindig kapok. Szóval ott simán látható, hogy hogy áll a csomagod. Ha pedig gond van, akkor nem lapulni kell, hanem szólni, hisz néma gyereknek anyja sem érti a szavát.

Bocs, de szerintem tök jogos volt a részükről, hogy kérték a szállítási díjat tőled.

Egyébként én akárhányszor hívtam őket iszonyú rendesek, segítőkészek és baromi felkészültek. Nekem is előfordult, hogy nem tudtam átvenni csomagot és mivel jeleztem nekik azonnal segítettek, semmi gond nem volt.

Bocsi, de nem értek veled egyet a felháborodásodban.

2017. febr. 15. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!