Húgom 12 éves, már 42-es a lába, pedig csak 170 centi, hova fog nőni még?
Hát kissé emgdöbbentő egy 170 centis 12 éves...
De ha így nő, hajlamos lehet csontritkulásra, minden nap tömjetek bele valami kálciumkészítményt, mert így baj lehet a késöbbiekben
12 évesen a lányok még vagy serdületlenek, így a fiúkkal játszanak, vagy megpróbálják a felnött nőket utánozni...én azt mondom a hugod jobbhelyzetben van, mert aki már 12 évesen tangában rohangálós agyonsminkelős, össze-vissza pasizós p*csa az elég szerencsétlen...
Idővel nőiesebb lesz, de centinél többet már nem valószínű, hogy nő...
Sokféle ember van...van úgy hogy fiatalon hírtelen megnő aztán, csak 2-5 centit nő hátralevő életében...van aki egész gyermekkorában alacsony majd 14-16 évese úgy megnyúlik, hogy rá se ismersz...van aki egyenletes tempóban folyamatosan nő...mindenki más...Nem lesz valószínű, hogy lezbi lesz ha emiatt aggódsz...:)
Szia! 12 éves korom óta 170 cm magas vagyok, és 42-es a lábam!!! Azóta változatlanok ezek a méreteim! Most vagyok 33 éves, két kisfiú anyukája, amim nőtt, az a csípőbőségem a terhességek miatt(na, nem sokat, alapból vékony az alkatom...)
És világ életemben fiúkkal szerettem játszani, barátkozni, bulizni!
A szakmám viszont az egyik leg nőcisebb lett...
Idén van 10 éve, hogy férjhez mentem, de 17 éves a kapcsolatunk!
Úgyhogy, aggodalomra semmi okod, tök normális a húgod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!