Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Braun silk epil 9 9969 -ról...

Braun silk epil 9 9969 -ról vélemények?

Figyelt kérdés
Megéri az árát?

2016. aug. 19. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Szeretem a Braunt, jó márka, jó epilátorokat csinál, de a 40-50ezres durva túlzás. Epilálni ugyanúgy lehet egy 10ezressel is, egy 20ezres fajtával gyorsabban. Annak hogy vízálló sok értelme nincs, mert vízben kevésbé hatékonyan lehet epilálni, szóval úgy nem érdemes használni. Mosni meg le lehet a legolcsóbb epilátort is. A szélesebb epilátorfej rosszabb sok esetben mint a kisebb. Adnak hozzá 5-6 fejet, amit kb sose használnál mert értelmük nincs.
2016. aug. 19. 22:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Hogy a vízállóságnak sok értelme nincs, azt megcáfolom. :) Nekem Silk Épil 7-es van, az is vízálló, és ha kádban ülve meleg víz alatt epilálok, akkor sokkal kevésbé fáj, mint amikor kiemelem a vízből a lábam. Pedig nekem fiúként elég durva erős szőrzetem van egy lány lábszőréhez képest, és így is nagyon sokat csökkent a fájdalmon ha víz alatt csinálom. :)
2016. aug. 19. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!