Az orrszőrvágás után miért gyullad be mindig az orrom?
Figyelt kérdés
Kisollóval szoktam kivágni a szőrt, rá pár napra pedig kipirososdik az orrrom, mintha én lennék rudolf a rénszarvas. Tapintásra fájdalmas duzzanat. 1x megböktem tűvel, mert azt hittem, hogy pattanás és bent volt egy orrszőr.2016. aug. 19. 11:28
1/3 anonim válasza:
szerintem vegyél elektromos orrszőrvágót azzal szerintem nem lesz ilyen gond :) meg az orrszőrrel vigyázz..nem tudom hallottad e hogy az orr a halál háromszöge.. pl egy ügyetlen szőrszál kihúzása is tud az agyban okozni olyat amiben meg lehet halni.. és ez tényleg komoly.. de nézz utána a googlen :)
2/3 anonim válasza:
pl trombózis vagy ilyenek ezt elfelejtettem leírni...első voltam
3/3 A kérdező kommentje:
Oké köszi
2016. aug. 19. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!