A kicsit kövér lányoknak is jól áll a hosszú haj?
Figyelt kérdés
Nem olyan rettenetesen kövérre gondolok hanem aki kicsit duci de formás.2016. aug. 18. 09:29
1/8 anonim válasza:
Sőt mi több, nekik még jobban áll, mint a véknyakon! 18/f
3/8 anonim válasza:
Arcformától függ elsősorban, milyen frizura áll jól. Kerek archoz nem áll jól a nagyon hosszú, középen elválasztott haj, de nem minden kövér embernek kerekedik ki az arca. Vagy ha hízik oda is, akkor sem feltétlenül lesz telihold képe. Van, akinek meg ötven kilósan is az van.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem nincs kerek arcom egyáltalán. És oldalt elválasztott a hajam.
Köszi a válaszokat <3 aranyosak vagytok
2016. aug. 18. 12:21
5/8 anonim válasza:
Szerintem igen, de ez több mindentől is függ. Az is fontos, hogy te hogyan érzed jól magad. Én is duci vagyok, nekem hosszú, kb. derékig érő hajam van és szeretem, jól áll. Egyszer le kellett vágatnom a hajam mert nagyon tönkrement a vége, nem volt nagyon rövid, váll felé ért egy picivel, de ismét megnövesztettem mert így sokkal jobba érzem magam. Hiába mondták többen, hogy az sem rossz, nekem nem volt az igazi. A rövid haj sokaknak kerekíti, kövéríti az arcát, míg a hosszú pedig megnyújtja. Viszont ez nem szentírás, van például olyan ismerősöm, aki kövér (nem duci, hanem rendesen van rajta felesleg) és neki rövid haja van és iszonyat jól áll neki, más frizurával el sem tudnám képzelni. Attól is függ, hogy kinek milyen az arcformája, milyen a stílusa illetve magától a hajtól is függ, hogy milyen frizurát lehet kihozni belőle. Lehet variálni is, hogy hol van elválasztva, göndör, egyenes, hullámos, ki kell kísérletezni, hogy melyik mutat legjobban.
6/8 anonim válasza:
Igen, jól. Képet kérek privátban:)
7/8 anonim válasza:
Igen bár én a telt lányokat szeretem és minden jól áll nekik de a hosszú haj a legjobban.
8/8 anonim válasza:
Nekem is kerek arcom van és egy kicsit telt is vagyok. Sosem volt vállig érőnél hosszabb hajam, de az egy lobonc volt. Mióta levágattam, sokkal jobban tetszik, és a környezetemben is a legtöbben azt mondják, hogy sokkal jobban áll és így nőiesebb. (Akik meg azt mondják, hogy nem áll jól, azoknak így se, úgy se tetszem, szóval velük nem foglalkozom.) Szerintem a teltebbeknek a hosszú és a rövid haj is jól áll. De ha rövid a hajuk, ne válasszák el középen, nekem legalábbis az a tapasztalatom, hogy egyedül akkor pocsék.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!