Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy sötétebb...

Mit csináljak, hogy sötétebb legyen a kék szemem?

Figyelt kérdés
Nem olyan fakó, de azért nem is olyan mélykék a szemem. Lehet valahogyan sötétebb a szemem? Esetleg táplálkozással, valamilyen szemcseppel vagy stb..

#szem #kék #mélykék
2016. aug. 17. 09:44
 1/7 anonim válasza:
Kontaktlencse?
2016. aug. 17. 09:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Dehogy :) Nem szeretem az ilyeneket :) Ne olyanra gondolj, hogy 3-4 árnyalattal fakóbb :) Mert igen is sötét, csak nem annyira, mint ahogy képeken látom másoknál. Az is megfordult a fejemben, hogy Photoshop-al sötétítik be. De 1 árnyalatot helyes táplálkozással csak lehet nem?
2016. aug. 17. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem, a helyes táplálkozásnak semmi köze a szemed színéhez.

Kontaktlencse. Más megoldás nincs.

2016. aug. 17. 10:03
 4/7 anonim válasza:

Nagyrészt photoshoppal csinálják olyan sötétre. De persze vannak sotetkek szemuek. Hugom is az.:)

Nekem nagyon vilagos kek.

2016. aug. 17. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:
A szemed színén nem tudsz változtatni. Ez kb annyira abszurd, mint helyes táplálkozással az orrod formáján igazítani.
2016. aug. 17. 10:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom :D
2016. aug. 17. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:
A sötétkék szem gyönyörűűűű.... Imádom, ha valakinek ilyen kis éééédeeees! A világosak nekem nem tetszenek, szerintem olyan ocsmány, groteszk hullaszínűek.
2018. máj. 18. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!