Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek fiuknak ha...

Mi a véleményetek fiuknak ha egy lánynak sötét barna a haja és a végét kék ombre stilusban festeti meg?

Figyelt kérdés
Már hónapok óta gondolkodom hogy befestetem a hajam végét kékre,mindenki azt mondta jól állna és a stilusomhoz is illene mert általába kékesen öltözködök, de viszont a barátomnak nem tetszett az ötlet mert azt mondta az nem természetes,pedig nem sminkelem magam,csak egy kis hajfestést akarok a hajam végére,én nagyon szeretném befestetni de neki is meg akarok felelni mit tegyek?

2016. aug. 16. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Két esélyes a dolog. Ha befesteted lehet hogy szakít veled emiatt, ha meg nem festeted be, akkor meg téged emészt a bűntudat, hogy miért nem tetted meg. Nem 50 évesen kell meghülyülni, hanem amíg fiatal vagy kipróbálni olyan dolgokat, amik tetszenek.

Hány éves vagy? Szüleid mit szólnak ehhez? Lehetne arra is hivatkozni, hogy ők megengedték, de egy ilyen kapcsolat már régen rossz. Egyszer volt benne részem és soha többet ilyen.

2016. aug. 16. 16:34
 2/4 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok,persze megengedik,csak kár lenne egy fél éves kapcsolat után
2016. aug. 16. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Szép tud lenni, de nem egy átlagos lányon, hanem olyanon aki vagányabb, van saját stílusa. Kékesen öltözöl? Akkor pont nem illik majd hozzá a kék haj, túl sok lesz a kék úgy. Na meg a kék pár mosás után kikopik, aztán igen ronda utána. Újrafestésre hetente van pénz?
2016. aug. 16. 17:49
 4/4 anonim válasza:
Szerintem ez jól néz ki. Zöldben láttam hasonlót, az tetszett. Ha ezért meg elehagy akkor nem volt sok alalja a kapcsolatnak. :)
2016. aug. 20. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!