Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kövérnek érzem magam. Mit...

Kövérnek érzem magam. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Kiskoromban , amikor ovis voltam a doktor azt mondta , hogy eléggé pocakos vagyok és fogynom kéne. El is kezdtem fogyni , most 49 kg vagyok és 169 cm. Az osztálytársaim mindig mondják nekem , hogy milyen vékony vagyok stb. A nagynénim is mondta , de erre egy másik rokonom azt mondta , hogy dehogyis , néz már meg mekkora combja van. Nagyon letörtem és ez rosszul esett , eddig se voltam megelégedve magammal , de most... mindig látom a vékony modelleket és én is szeretnék olyan vékony lenni , valaki tudna ajánlani egy jó fogyókúrát ? Minimum 6 kg-tól szeretnék megszabadulni. 15L

2016. aug. 15. 21:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10 nem tudom elképzelni,hogy ilyen magasság/testtömeg arány mellett nagy combotok legyen,ez testképzavar,tuti fix,hogy csak ti látjátok nagynak.
2016. aug. 16. 13:58
 12/12 anonim válasza:
Nehogy! Csak magadnak teszel vele rosszat. Járj el edzeni, futni és a végére szép formás lábaid lesznek :)
2016. aug. 20. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!