A microdermal piercinget hogyan helyezik be?!
Figyelt kérdés
Van már sok pc-m,de microdermal még nincs, viszont nagyon tetszik. Majd szeretnék egyet-kettot és kívancsi vagyok azt hogyan rakjak be és hogy nem tud-e esetleg elmozdulni?! (Bocsi, hogy ilyen hulyeségeket kérdezek.) Azt tudom, hogy utána majd csak a kovet lehet cserélni és a szarat azt nem, valamint, hogy ha szukseges, akkor piercinges ki tudja cserèlni a szárát is, de valahogy osszességében nem vagyok igazán képben róla. Koszi a válaszokat elore is!2016. aug. 15. 16:11
1/4 anonim válasza:
Youtube - on vannak a behelyezéséről videók
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi, megnézem:))
2016. aug. 15. 17:46
3/4 anonim válasza:
Összecsippentik a bőrt és egy dermal punch nevű eljárásal egy kör alakú részt kivágnak a bőrből (ez lesz a szár helye). Ezután a bőr alatti résznek csinálnak egy kis helyet. Vagy tűvel, vagy valami mással. Utána a talpat a hosszabb résszel előre behelyezik.
A talp lyukacsos, hogy idő után összenőjön a szövettel. A tetejét, azaz a fejrészt meg lehet cserélni, az menetes. Gyakorlatilag, ha kiszeded a fejet, alig egy picike lyuk látszik. De ha végleg megunod egy 5 perc alatt ki lehet szedetni az egészet.
Viszont sajnos sokaknál kilökődik. (Mert felszíni ékszer, mint a köldök, szemöldök...stb.)
A talp nem tud elmozdulni az fix.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a választ! :))
2016. aug. 16. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!