Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megmarad az orrkarika helye?

Megmarad az orrkarika helye?

Figyelt kérdés
Szeretnék oldal orrkarikát az orromba, de félek hogy egy idő után nem fog tetszeni és ki akarom venni és akkor majd lesz egy kis lyuk az orromon. Ha még akkor veszem ki amikor még hús van, illetve még nincs kialakulva a helye (nem tudom megfogalmazni) utána úgy forr be hogy nem látszik?

2016. aug. 13. 22:41
 1/3 anonim válasza:

attól függ, mekkora

szerintem megmarad a helye, de kérdezd meg attól, aki csinálja

2016. aug. 13. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is nagyon vágyom orrkarikára, és hasonlón gondolkodtam. Próbáltam úgy átlátni a helyzetet, hogy volt a porcomban már fülbevalóm és amikor azt eltávolítottam, akkor heg nélkül nőtt be a füllyuk. Ugyanígy az egyik barátnőmnek is volt a fülében porcban, de pluszban neki el is szakadt a fülecskéje, mert túl kívülre szúrta, de miután beforrt, rá egy-két hónapra teljesen eltűnt a forradás hely. Nos, bár igaz, az orrnál ez a porc vastagabb is meg mégis csak az orr de... valószínű, hogy nem maradna olyan nyoma, ami szembetűnik.
2016. aug. 13. 22:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem maradt nyoma, a porc elég jól tud ilyen téren regenerálódni.
2016. aug. 14. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!