Tudtok nekem mondani közép/felső kategóriás női és férfi karóra márkákat? Mint pl Fossil
Figyelt kérdés
2016. aug. 13. 20:05
2/9 anonim válasza:
Vostok, Omega, BULGARI, Doxa, Suunto, Rolex, Breitling, Tissot, Tag Heuer, Certina, Fortis, A. Lange & Söhne
5/9 anonim válasza:
Adriatica, Altanus, Atlantic, Bulova, Citizen, Claude Bernard, Edox, Eterna, Glashütte, Grovana, IWC, Junghans, Longines, Marvin, Nomos, Roamer, Seiko, Wittnauer, Zenith, ... nagyon sok van még.
6/9 anonim válasza:
Appella, Audemars Piguet, Cartier, Chopard, Christopher Ward, Continental, Concord, Cyma, Ebel, Davosa, Delbana, Girard Perregaux, Hamilton, Helvetia, Hublot, Jaeger LeCoultre, Maurice Lacroix, Movado, Obaku, Patek Philippe, Philip Watch, Rotary, Silvana, Stührling, Vacheron Constantin, Zeno-Watch
7/9 anonim válasza:
Archimede, Aristo, Baume & Mercier, Bering, Blancpain, Breguet, Festina, Jacques Lemans, Kolber, Laco, Luminox, Mondaine, Mondia, Panerai, Rado, Skagen, Uniform Wares, Zeppelin
8/9 anonim válasza:
Vacheron Constantin, Patek Philippe, Breitling, Audemars Piguet, Omega, Longines, Marvin, Tissot, TAG Heuer, Marvin, Louis Moinet, Hublot, Hamilton, Blancpain.
9/9 anonim válasza:
Előző vagyok:
...még Cartier, Jaeger-LeCoultre, IWC Schaffhausen, Seiko, Doxa, A. Lange & Söhne, Panerai, Chopard.
A dkny és a fossil azok divatórák, ezek pedig rendes óragyártók. A Hublot gyártót kivéve az összes, amit írtam, mind nagy múltra tekint vissza (tehát legalább 100-150 éve alapították őket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!