Fiúk/Lányok! Nektek mi az átlag alatti, az átlagos, és az átlag fölötti szépség?
Számomra a szépség belülről fakad, azaz leginkább a karizmából. Hogy valaki átlagos, afeletti vagy alatti, az attól függ, hogy ez a kisugárzás semleges, pozitív vagy negatív. Természetesen vannak további befolyásoló tényezők, mint pl. egészség, ápoltság, smink/frizura/öltözködés, de ezek már nem sokat változtatnak az első benyomásomon.
19/L
Átlagos férfi nő ha külső alapján veszem...
szerintem az olyan hogy ránézek és 5 perc alatt találok egy hozzá hasonló pasast/nőt nem öltözködést nézem, inkább bőrtípus hajszín szem, arcforma a smink is sajnos tömeges lassan...de lehet különlegesebb nőkön.Férfiaknál több a különbözet mint a nőkön.
Átlag felett:
Férfiaknál én imádom a szakállat de ha valakinek erőteljes állkapcsa van és borotvált az is nagyon szép.De itt mondjuk szintén más viseletekbe a szakáll borosta mindet lehet fazonra alakítani.Na meg a hosszú haj vagy göndör haj imádom (személyes vélemény elnézést xd de imádom a szakállakat, göndör hajjal)
Nőknél ha átlag feletti számomra olyan hogy párját nem találom az utcán vagy bárhol.Egyedi szépségek én ezeket mind arcban keresem a megjelenéssel meg néha össze lehet hangolni egy nagyon gyönyörű arcot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!