Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk/Lányok! Nektek mi az...

Fiúk/Lányok! Nektek mi az átlag alatti, az átlagos, és az átlag fölötti szépség?

Figyelt kérdés
Linkeltek képeket? Főleg a lányban érdekelnek de fiú képek is jöhetnek. Légyszi kort és nemet is írjatok.
2016. aug. 13. 10:25
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Hát én próbáltam keresni neked de nem találtam úgy hogy beírom googleba , meg ugye nem modellekről kéne hogy szoljon..Nem ismerek magyar celebeket( az ismerőseimet meg nyilván nem küldözgetem 😂) De mondjuk nekem Dezső Bence átlag alatti, luckeY/Unfield meg átlagos.Átlag felettit nem ismerek Magyarországról meg azért úgy valljuk be ide sorolhatjuk Justin Biebert,Zaynt,Ryran Gosling,Leonardo DiCaprio stb.stb.
2016. aug. 13. 10:58
 2/9 anonim ***** válasza:
#1 vagyok lemaradt: 17/L
2016. aug. 13. 10:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Nem muszáj hogy híres legyen.Az se hogy magyar.Jöhetnek még:)
2016. aug. 13. 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:
20%

!!kinézetre!!

Átlag alatti: [link]

Átlag: [link]

Átlag fölötti: [link]

[link]

[link]

Amúgy a 'szépség' relatív, szóval lehet majd valaki nem ért egyet velem.:D 16/L

2016. aug. 13. 13:46
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

Számomra a szépség belülről fakad, azaz leginkább a karizmából. Hogy valaki átlagos, afeletti vagy alatti, az attól függ, hogy ez a kisugárzás semleges, pozitív vagy negatív. Természetesen vannak további befolyásoló tényezők, mint pl. egészség, ápoltság, smink/frizura/öltözködés, de ezek már nem sokat változtatnak az első benyomásomon.

19/L

2016. aug. 13. 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:
61%
Huuuu, #4-es válaszoló , a negyedik kép mindent visz, még mindig az egyik leghelyesebb Leonardo DiCaprio😍😍😍😍😍😍
2016. aug. 13. 15:45
 7/9 Malanana ***** válasza:
0%

Átlagos férfi nő ha külső alapján veszem...

szerintem az olyan hogy ránézek és 5 perc alatt találok egy hozzá hasonló pasast/nőt nem öltözködést nézem, inkább bőrtípus hajszín szem, arcforma a smink is sajnos tömeges lassan...de lehet különlegesebb nőkön.Férfiaknál több a különbözet mint a nőkön.

Átlag felett:

Férfiaknál én imádom a szakállat de ha valakinek erőteljes állkapcsa van és borotvált az is nagyon szép.De itt mondjuk szintén más viseletekbe a szakáll borosta mindet lehet fazonra alakítani.Na meg a hosszú haj vagy göndör haj imádom (személyes vélemény elnézést xd de imádom a szakállakat, göndör hajjal)

Nőknél ha átlag feletti számomra olyan hogy párját nem találom az utcán vagy bárhol.Egyedi szépségek én ezeket mind arcban keresem a megjelenéssel meg néha össze lehet hangolni egy nagyon gyönyörű arcot

2016. aug. 13. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Még mindig gondolkozom miért lettem lepontozva...🤔
2016. aug. 13. 18:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Le lettél pontozva?
2016. aug. 13. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!