Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet hogy kövér vagyok? Vagy...

H@jn@lk@ kérdése:

Lehet hogy kövér vagyok? Vagy ez a pár kiló még elmegy?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. 158centi magas és 48 kiló. A BMI szerint a normális kategóriába tartozom de az alhasi részen van egy kis feleslegem ami nagyon zavar. A családom szerint nem látszik annyira de én tudom hogy igen. Hiába próbálkozom, kevesebbet eszek, többet sportolok de nem változott semmi. Ha kimegyek az utcára úgy érzem mindenki engem néz. Lehet hogy tényleg nem látszik annyira csak én látom úgy, vagy az a 2-3 kiló plusz is sok?
2016. aug. 12. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A kiló az jó, csak nem mindegy, hogy az miből van. Nem kevesebbek kell enni hanem más dolgokat. A hasadon az zsír.
2016. aug. 12. 16:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha puffasztó dolgokat eszel, szénsavasat iszol akkor nagyobb lehet a hasad... vagy egészségesebben kéne étkezned, ha zsír van ott. Kövér semmiképp nem lehetsz. Esetleg edzened kéne hasizomra, de a megfelelő étkezés a legfontosabb. Mondjuk a has simán elfedhető megfelelő öltözködéssel, nyilván ne passzos cuccokat hordj ha ott van felesleg...
2016. aug. 12. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy kövér, csak csonton meg zsíron kívül nincs rajtad más.
2016. aug. 15. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!