Csajok milyen parfümre "gerjedtek" be legjobban? :D
Figyelt kérdés
Szóval melyik a kedvencetek amit a párotok használ és tartós illatú?2010. ápr. 18. 23:15
1/13 anonim válasza:
Old Spice: Whitewater a nyerő..
3/13 anonim válasza:
Van több is, de pl. Laconisme (ez egy utánzat de imádom), Armani Code, Hugo Boss In Motion, Fehér Diesel (Diesel Plus plus) Most ennyi jut eszembe hirtelen :)
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. :)
2010. ápr. 18. 23:29
5/13 anonim válasza:
23:28as, nagyon egyszerre volt nekünk ez az Armani Code, áh hihetetlen brutális az illata :) Bár én a Black Code-ról nem tudok nyilatkozni, csak a sima Code-ról :)
6/13 anonim válasza:
Paco Rabanne : Black XS,Ultrared,1 Million,
Versace:Versace Eau Fraiche
Bvlgar:Bvlgari Aqua Pour Homme Marine
Chanel:Allure Homme Sport
Lolita Lempicka:Lolita Au Masculin
Cacharel:Amor Amor Tentations
Givenchy:Pi Neo ,Very Iressistible
kb most ennyi nekem ezek tetszenek a párom jópár félét használ és használt.
22/L
7/13 anonim válasza:
Én mindenféle férfi parfümöt imádok:) A legjobbak az axe
8/13 anonim válasza:
Kenzo férfi parfüm isteni... :-)
9/13 anonim válasza:
nem tudom pontosan a márkáját, úgyhogy csak illattípust mondok. imádom a barátom mentolos/menta illatú parfümjét. elég tartós, és ha hozzábújok, és beleszippantok a felsőjébe, szinte fázik az orrom :D nem tudom, mi a neve, pedig már annyiszor meg akartam kérdezni :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!