Elég karakteres a stílusom?
Figyelt kérdés
13 eves lany vagyok es szeretnem ha lenne egy karakteres stilusom. Szerintetek eleg karakteres a stilusom? Magamrol es a stilusomrol: koromhoz es nememhez kepest atlagos suly es magassag vagyok, barna vall ala ero gondor hajam van, leginkabb az extrem sportok erdekelnek, most tancolok. A pop a kedvemc zenefajtam, David Guetta a kedvencem. Altalaban laza ruhakban jarok de mindig osszevalogatom hogy passzoljanak egymashoz. H&M - ben talalom meg leginkabb a hozzam illo ruhakat. Szeretek gordeszkazni, szeretnek megtanulni szorfozni. Jol sielek, de boardozni is tudok. Szeretem az allatokat..... Ha van kerdesetek a stilusommal kapcsolatban kerdezzetek... Felreertes ne essek, nem viszem tulzasba csak szeretnem ha karakteres stilusom lenne. Szoval eleg jo a stilusom? Hogyan tehetnem meg karakteresebbe? Koszi a segitseget:)2016. aug. 9. 22:21
1/8 A kérdező kommentje:
Ja es szeretem a focit is es konnyen szerzek baratokat
2016. aug. 9. 22:23
2/8 anonim válasza:
Mit értesz pontosan a karakteres stílus alatt? :D Szerintem az a fontos, hogy ne utánozd le mások személyiségét, légy önmagad és király leszel :D rám speciel sokan mondják hogy karakteres vagyok, mert a hangom jó erős, határozott és olyan „csapjunk a közepébe, csináljuk” ember vagyok :D. Egyébként én is 13/L vagyok, ha van kérdésed, írj rám nyugodtan:)
3/8 anonim válasza:
És értelmesen írni esetleg nem szeretnél megtanulni?
4/8 anonim válasza:
Hát ennyiből nemigazán lehet megtudni.Az biztos,hogy kevés 13éves lány van,aki szereti az extrém sportokat.Ez lehet egy egyediség.
5/8 anonim válasza:
david guetta XD ő úgy 2008-ban volt utoljára menő... de te akkor még ovis voltál
6/8 anonim válasza:
„David Guetta a kedvencem”
Nem baj, kicsi vagy még, majd kinövöd.
7/8 anonim válasza:
nekem nem tűnsz túl egyedinek, de a tini éveim alatt arra jöttem rá, hogy nem kell kimondani hogy "ilyen és ilyen akarok lenni" (nálad karakteres, nálam a "fura" szó volt az iránymutató), hanem hogy önmagad legyél, és ne azért csinálj/szeress dolgokat mert attól "karakteres" leszel, hanem azért mert az a dolog tetszik. ha úgy viselkedsz ahogy természetes neked, akkor hamarosan ki fog alakulni egy stílusod, amiről mindenki ismerni fog.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszi! Ment a like
2016. aug. 11. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!