Huszonéves nők, ti mennyit költötök havonta magatokra? Fodrász, kozmetikus, körmös, ruhák stb.
Az is érdekelne,hogy esetleg mennyi az az összeg, ami kéne,hogy mindent meg tudjatok csinálni magatokon havi szinten. És a tényleges összeg is érdekel,hogy mennyit költötök és mire.
Remélem nem túl személyes a kérdés,hiszen anonim az oldal.
Én egyedül körmöshöz járok mindig havonta.Az 4000 Ft.
Fodrászhoz kb 3havonta. Az 3000 Ft.Kozmetikushoz nem járok,saját magamnak gyantázok,de a gyanta is 2000Ft legalább.Ruhából,cipőből pl ha egy új évszak kezdődik,simán elköltök 20-30.000-et.Tehát ha feltételezzük,hogy egy hónapban van mindegyik,mert úgy jönnek össze,akkor +-39ezer körül.A sminktermékek pl ha egyszerre fogynak ki,5000+.ba,De ez sem havonta van.
Hajfesték havonta kb. 1500 ft
Fodrászhoz évente járok, kb. 2000 ft
Kozmetikusnál életemben nem voltam
Körmösnél sem
Ruhák: változó, jelenleg elég sok ruhám van, így csak akkor veszek újat, ha valamelyik már nem használható, illetve fehérneműt, zoknit gyakrabban, kb. 20-30 ezer ft egy évben. Ha kabát vagy bakancs kell, az természetesen rádob de a meglévőkkel elvagyok még pár évig.
Kozmetikai és tisztálkodószerek, ha összeadom ilyen 20-30 ezer egy évben de nem mindig egyszerre fogynak el.
26/L
nekem fodrász kb 3-4 havonta vág 3000ft
festeni itthon festem, havi szinten kb 1000ft
kozmetikumok nekem is attól függ,hogy mennyi fogyott el,szóval változó. havonta lebontva max 5000ft
ruhák szezonkor 30-40ezer is,de utána hónapokig nem veszek semmit.
körmömet magamnak csinálom, úgyhogy csak alapanyagokat kell vennem.
kozmetikusnál kb havi 2 ezret hagyok ott a szemölödköm miatt. festi és szedi 2 hetente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!