Egy rocker csaj hogyan lehet vonzóbb? Tippeket kérek.
Nem szeretném feladni a stílusomat, de szeretném feldobni egy kicsit a külsőm, vagányan nőies lenni. Ápoltság, igényesség meg ilyesmi megvan, de szeretnék valami újat kipróbálni.
L/20
Mindenféle alter ember írhat, punkok, metálosok, gothok, rockerek stb. véleményét szívesen fogadom, hátha adtok valami jó ötletet :D
Lol. Rapet hallgatsz és gondolom normális=plázaklón vagy. Gratulálok.
Köszi a segítőkész válaszokat... piros csíkjaim még nem voltak, de jó ötletnek tűnik.
itt értelmifogyatékosok vannak??? hol írtam h plázaklón vagyok? közöm sincsen a magassarkúkhoz meg a kivágott felsőkhöz. ezek nélkül is lehet vki csinos és nőies....
a másik válaszadóak meg: ha nem mondom h rappet hallgatok sosem találod ki, úgyhogy én akár normális is lehetek....az meg aki úgy öltözködik amit hallgat, na az nem normális, akárhogyanis próbálkoztok. főleg amikor a kérdése elején bejelenti h ő nem akarja "feladni" a stílusát...vicces. nagy stílus, bazeg:D
Bocsáss meg a hirtelen a leugatásért, egy másik kérdésnél már felment az agyvizem az emberek hülyeségétől.
Szerintem igenis része a stílusos öltözködésnek, hogy valamennyire kimutatod hogy te milyen ember vagy. A rock 'n roll nem csak egy zene, hanem egy életérzés is, egy szemléletmód. Nem determinálja 100%ban az egyéniségmet, de része annak. Bevállalom. Szerintem ez normális dolog. Pont annyira, mint mondjuk az ízlésemnek megfelelő képet tenni a falra, nekem tetsző könyvet olvasni vagy olyan jellegű ruhát hordani ami nekem tetszik.
Utálom ezt a beszűkült magyar gondolkozásmódot, hogy ha az ember kicsit másképp öltözködik szükségszerűen bomlasztó elemnek vagy gyerekesnek vagy elmebetegnek bélyegződik. Kultúrált országokban érdekes módon nem azon múlik az ember megbecsülése hogy Martenst vagy Vanst hord-e hanem hogy mit tesz le az asztalra.
Építő jellegű válaszokat várok továbbra is.
szerintem elég "rockeres" és csinos a:
- boszorkánycsizma
- hozzá mintás (pl.: virágos,csíkos,stb.) harisnyák
- csipkés rakott szoknyák
Ha visszafogottabbra gondoltál akkor:
- hosszú fekete szoknyák
- elegáns sötét ingek,esetleg bővebb ujjal
- hajszálcsíkos nadrágok
- mellények
Remélem tudtam segíteni:)
A tippek jók. Köszi.
Felesleges vagy se én így szeretnék. Nem gondolom hogy ettől bármiben másabb ember lennék.
Sőt, ha már mélyebben belemegyünk a világ több pontján tökfelesleges felöltözni mert olyan az időjárás, hogy nem feltétlenül indokolt. Az embereken mégis ruha van... Ha úgy vesszük az alapvető emberi szükségleteken (kaja, pia, szex, alvás, védelem az időjárástól) kívül minden egyéb felesleges. Mégis az embernek van igénye rá hogy szebbé, tartalmasabbá tegye a környzetét, testét stb.
Amúgy szerintem ez a szájtépés is végképp felesleges, részemről lezárhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!