Mennyire lehet szexi egy 175 centis,86 kilós nő?
Sajnos az utóbbi időben eléggé meghíztam (falási rohamaim is szoktak lenni:-S:-(, de már küzdök ellene).
Mennyire durva ez a súly? Valakinek bejön az ilyesmi méret?
26/N
Valószínűleg így is találsz egy jó pasit, szerető párt, vagy amit keresel.
Az esetedben nálam inkább az a baj, hogy én 170 cm magas vagyok. 26/F
ez nagyban függ attól, hogy milyen az alakja...
ha arányos simán lehet vonzó, de van akinek az is vonzó, ha mindenhol zsíros, alaktalan egy nő...
23F
egyéni ízlés kérdése. én pl eleve a duci, nagyobb darab nőket favorizálom. persze a szexiséget nem a testalkat határozza meg, hanem hogy mennyire ad magára. ápolt, nőies, csinosan, magához illően öltözik stb stb - egy ilyen módon szexi duci nőnél szerintem nem is létezik kívánatosabb
28/f
Teljesen ok, ha nem hasra hízol.
Szóval ha a felesleg popsira, csípőre, cicire ment főleg meg a combokra, akkor arányosan híztál maradt a nőies alak, így csak picit nőiesedtél de egyáltalán nem rossz ez a magasság/súly arány.
Nagyon egyéni. Ezzel a súllyal lehet valaki hájas, formátlan is. És lehet formás is. Sok múlik azon, hogyan oszlik el, hogyan viseli az illető, hogyan öltözködik, stb.
De biztosan van egy csomó férfi, akinek eleve ez az alkat tetszik, így náluk ez nem hátrány, hanem előny. Na meg nem csak a külső létezik. Más szempontból kell passzolni, személyiség, értékek, életfelfogás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!