Hosszú körmön nektek is van hogy berepedezik a gél lakk egy-két körmön?
Másfél hete van fent a körmömön, igaz hogy most extra igenybevetelnek voltak kitéve, fát is pakoltam vele.. biztos be is ütöttem közbe őket meg a hosszú köröm hajlik is ilyenkor, hiába hogy lakk van rajta.
Ha 2x kennek rá a végén a fedő lakkból, azzal erősebb lenne és tartósabb? A széle nincs felpattogva sehol csak 3 körmömön ilyen hajszál repedések lettek.
Ha van itt körmös: ti melyik lakkokat használjatok munka közben? Crystal Nails-től a 3 lépéseseket? Vagy a one step lakkokat? Melyik a legtartósabb? Vagy Perfect Nails, BrillBird? A perfect nails hardener gelje sűrűbb mint a sima 00-ás átlátszó? Vagy tudtok ajánlani olyan alap lakkot ami sűrűbb, mert ezzel egyszerre max 2 ujjamat tudom bekenni..annyira folyik..pedig jól lehúzom az üveg szélén az ecsetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!