Fiuk, tetszik ez az alak?
Figyelt kérdés
pont ilyen az enyem,es nem igazan vagyok vele megelegedve.
2016. aug. 6. 19:47
2/10 Noren1989 válasza:
Igen.
Vékony, igazából átlag mell, kis fenék kombó. Jójaz.
26/F
4/10 anonim válasza:
szerintem ha ezzel nem vagy elégedett ak édes mind1 hogy milyen tested van, vagy mit mondanak. fogyatékos vagy
5/10 A kérdező kommentje:
:))))))))
2016. aug. 6. 19:55
6/10 anonim válasza:
Nekem a fittebb, nagyobb fenék, csípő, lapos has tetszik, a homokóra alak, mint Tianna Gregory
7/10 anonim válasza:
Tetszik! Nekem vonzó, jó alakja van. Sőt, az arca is helyes.
8/10 A kérdező kommentje:
6os nekem is nagyon tetszik az amit kuldtel.... barcsak en is ugy neznek ki
2016. aug. 7. 09:30
9/10 anonim válasza:
Az alakja jó. A csaj viszont nem tetszik
10/10 anonim válasza:
Szerintem szép, nincs vele lényegében semmi problémám, közel van a tökéleteshez, viszont ha az arcát nézzük, akkor azzal a szájjal valami nem stimmel :(
Viszont, ha neked is ilyen/ilyesmi alakod van, akkor szerintem szép vagy, szinte tökéletes :)
Nekem jobban bejön ez az alak, mint amit előttem linkeltek. De hát ízlés kérdése
20f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!