Férfinek jól áll az orrpiercig?
Szerintem senkinek sem áll jól.
De ez ízlés dolga.
Ha neked tetszik, akkor hajrá!
Ilyen kizárólag annak a generációnak jut az eszébe, aki ilyet már nem látott:
Azért volt általános szokás az orrukba tenni, hogy ne túrják szét a kertet.
Mondanom sem kell, hogy a Föld népesség 3/4-ének mi jut az eszébe arról, ha egy ember orrában vasakat lát... bár velük nem muszáj foglalkoznod, biztos nem a te közeged, meg úgyis kihalnak lassan már.
A nem karika az épp csöppenő takony, a kívülre helyezett pedig az orbitális bibircsók hatását kelti. Más örül, ha levetetheti plasztikai sebészeten az élet efféle ajándékait. Én a helyedben keresnék magamnak bármi más testtájékot, mert az orr környéke esztétikai értelemben egyszerűen nem tud jól elsülni, de ha direkt a balhé miatt kell, akkor hajrá...
Olyat szúratsz, amilyet tetszik! :) engem is szekálnak a vasaim miatt bár nekem meg azt mondják, hogy tönkreteszem vele a nőiességemet (labretre mondogatják, hogy nem nőies stb - és? Nem vagyok egy annyira nőies nő).
Szúrás után kicserélheted karikára v patkóra és az nem csajos.
Nekem plusz pont a piercing, (igényes) tetkó vagy fültágító egy férfin. Számomra nagyon szexi.
Úgyhogy hajrá ha kell akkor kell! ;))
Szia!
Van, akinek jól állhat, van akinek nem. Nekem van.
A pontékszer sem feltétlenül nőies. Sokféle ékszer van, és nem kell feltétlenül karikát sem hordani.
Kiskunhalason nem tudok olyan helyet erre. Célszerű átmenned az egyik közelebbi városba, ahol van tetováló-testékszerező stúdió. Egy biztos, ne kozmetikussal csináltasd. Szánd rá az időt, hogy keresel egy testékszerezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!