Kék haj egy fiúnak?
18L #2 voltam
amúgy a minap is láttam egy kékhajú srácot, valamiért vonzotta a tekinetem, elég szexi tud lenni
nem tudnám komolyan venni. Amit a mai 15-25 éves srácok csinálnak magukból, az már nem normális. Túl sokat foglalkoztok a külsővel, többet, mint amennyit egy lánynak is szabadna, és közben semmi belső, semmi izom, és semmi IQ.
Oké, hogy trendek jönnek-mennek, meg önmegvalósítás van, de hogy önként egy ratyi bohócot csinálj magadból, az azért túlzás már.
28F
szia
#6 vagyok
ha így van, annál kevésbé állj be a sorba!
nem tudom, hány éves vagy, de a mai világban annyi sz@r ömlik ránk a médiából, és annyira elmosódnak már a józan ész határai, hogy az tragédia. Sokan bekajálják sajnos.
Nem érdemes. Miért akarod kiprovokálni, hogy az idős nénik, bácsik megbotránkozzanak, a 30+ korosztály hülyegyereknek nézzen, a férfiak lek"cs"g"zzenek?
Minek lehetetlenítenéd el magadat? Hogy bejöjj az ízlésficamos nagyhangú tini lányoknak? mert a normálisabaknak kék hajjal nem fogsz úgyse.
(nekem lenne lányom, kék hajú fiúval tuti nem engedném el sehová)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!