Szerintetek is túl szőrös a karom lányként?
Nem undorító, de vannak akik, sajnos annak tartják (bár nem sokan).
Nekem is hasonlóan szőrös volt, kicsit talán világosabb, de mennyiségre ugyanennyi, és a suliban majomnak csúfoltak (főleg lányok), szóval én epilátorral rendszeresen leszedem, és nem bántam meg.
És ez nem hormonprobléma, van aki ilyen típus. Cserébe vastag hajam van, nagy sötét szempilláim, és előbb volt menő a szemöldököm, mint Cara Delevingne-nek :D
Szerencsére az emberek nagy részét ez nem zavarja, lehet, hogy megnézik, de nem csinálnak belőle problémát, nem viszolyognak tőle. Ismerek lányokat, akik ilyen karral kapcsolatban élnek, és a barátjukat sem zavarja. Engem viszont annyira sokszor bántottak, hogy már minimális szőr is zavar a karomon. Sosem fogom visszanöveszteni.
Ha nem szeretnéd leszedetni, nem baj, mondom, az emberek nagy részét nem érdekli, és egyáltalán nem rontja a párkapcsolati esélyeidet, de ha nagyon zavar akkor szedesd le epilátorral, vagy gyantával. Én azon is gondolkozom, hogy "végleges" (amiről tudjuk, hogy nem az) szőrtelenítésnek vetem alá magam ott.
Döntsd el, hogy neked melyik a jobb.
Lehet hormonális bajod van,ha ilyen erős a szőr rajta.
Az arcodon mennyire erős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!