Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Számotokra ki a legellenszenve...

Számotokra ki a legellenszenvesebb magyar youtube beauty guru?

Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 12:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A viszkok. Az oldala csak reklám.
2016. júl. 28. 22:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Móni, FollowAnna, Inez. Fruzsi régebben szimpatikus volt, ma már nem mondhatom el ugyanezt.
2016. júl. 28. 22:42
 13/20 A kérdező kommentje:
Nekem sem szimpatikus Fruzsi, a régebbi videóiban amikor még nem volt ilyen felkapott, azokban sokkal szimpatikusabbnak tűnt. Ma már látszik rajta hogy csak a pénz hajtja, már inkább ellenszenves.
2016. júl. 28. 22:54
 14/20 anonim ***** válasza:
87%

móni szerintem egy igénytelen tehén. katasztrofális a stílusa, ez nem grunge hanem durva ízlés ficam. multkor szembe jött velem a westendben és élőben nagyon csúnya!!! undorító, szeplős, anyajegyes sötét bőre van, és ahogy fel volt öltözve... mintha egy kukából rángatták volna elő. kapja a sok szponzorált szir-sz**rjait, aztán meg eladja azokat gardrobcserén? az szép. 9 évesek nézik csak a videóit, és évek után sem tanult meg sminkelni normálisan... meg csak a szája egyik fele mozog miközben beszél...

follow anna meg egy beteges hazudozó. és kegyetlen férfias vonásai vannak, kb úgy néz ki, mint kurt cobain. irritáló ez a megjátszott jó kedv, meg pörgés.

2016. júl. 28. 23:50
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Móni és Fruzsi. Móni úgy néz ki mint egy lepukkant harmincas és nem bírja elviselni ha kritizálják. Fruzsi oldala tényleg olyan mint valami hirdető felület és a videói nagy része is szponzorált. Sminkelni se nagyon tud, ha megfigyelték mindig ugyanazokat a sminkeket készíti el, csak más színekkel.
2016. júl. 29. 18:04
 16/20 anonim ***** válasza:
Zámbó Jimy :)
2016. júl. 30. 10:02
 17/20 anonim válasza:
Egyértelműen SzandiMandi.
2016. júl. 30. 12:50
 18/20 anonim válasza:
Vagyis elnéztem a kérdést bocsi.
2016. júl. 30. 12:51
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Ehsstyn és Herczeg Hajnin kívül az összes irritáló, főleg móni. Előbbiek személyiségében legalább van valami érdekes, megnyerő. Értelmesen ki tudják fejezni magukat, intelligensek...

Móni a legalja a magyar beauty guru világnak és szomorú, hogy sok kislánynak ez a példa. Elkeseredek mikor olvasom a kommentekben, hogy "Móni, te vagy a példaképem!" A legszomorúbb az, hogy semmi fejlődésen nem ment keresztül, se a személyisége, se a megjelenése, se a sminktudása, videószerkesztés, háttér, minőség, stb. Igénytelen az egész lány úgy ahogy van. A többieket ha nem is kedvelem (Pl Gabifrizurái), de legalább igényesen megcsinálják a hátteret, jó minőségű videókat vesznek fel, szépen megvágják, invesztálnak a munkájukba pénzt, időt és energiát. Móninál ezt sajnos nem tapasztalom. Benne az zavar a legjobban, hogy a borzalmas, sekélyes és egyszerű személyiségéhez még egy irritáló külső is társul, ami arra sarkallja az embert, hogy odamenjen és megcsapja egy ponttyal a ronda görbe száját.

2017. márc. 9. 18:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Én ma szelektáltam a feliratkozásaim közt. Móniról már mindent elmondtak előttem. Az összes szponzoros hivatásos youtuberöl leiratkoztam, élükön a viszkokkal. Aki újabban nagyon idegesített, azaz avinarahl. A fogamzásgátlós videójában nagyon leírta magát. Vihorászott mint egy kis kamasz, rengeteg félinformációval "szolgált", azt se tudta mi a különbség a mensi meg a foggamzásgátlo alatt jelentkező vérzésről. Össze vissza beszélt, tökre nem ért hozzá. Aki így csinál oktató videókat az szégyen.
2017. márc. 9. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!