Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen tárggyal jó szelfit...

Milyen tárggyal jó szelfit csinálni?

Figyelt kérdés

Gondolok én itt pl : kávéra , ételek ,édességek..

Csak ennyi jutott eszembe, tudtok még párat sorolni és hogy ti mivel szoktatok képet csinálni.

Ja és a gördeszka!! :)

Légyszi segitsetek 13/fiu

Köszi előre is

2016. júl. 26. 13:38
 1/10 A kérdező kommentje:
Nekem oldal is jó,mert semmit nem találtam :C
2016. júl. 26. 13:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Milyen tárggyal jó szelfit csinalni? Ezt most te komolyan kérdezed?:Dddd
2016. júl. 26. 13:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen nem akarom h unalmasak legyenek a képeim
2016. júl. 26. 14:00
 4/10 anonim ***** válasza:

:D Vicces, de igaza van, én értem mit szeretne ezzel mondani. Mondjuk én azokat a fotókat nem értékelem sokra amit magukról csinálnak az emberek, mert általában mindenki máshogy néz azokon ki, mert bájolognak, látják magukat. Nem tárgyakkal kell fotózkodni, hanem ne minden képet magadról csinálj, és úgy nem lesznek ugyanolyanok. Csinálj élethű képeket, kocsiban, kocsi mellett szoktam (persze a miénk a kocsi és vezetni is tudok), menj el kirándulni, ott csinálj fotókat, vízpart mellett, stb, ahol szép a táj, állj meg egy fa mellett, szökőkút mellett, ülj le a fűben, ülj le egy padra.

Ami a tárgyakat illeti, édességekkel nem igen tudsz képet csinálni, igazából tárgyakkal nem fogsz tudni fotót készíteni, kérj meg valakit, hogy csináljon képet rólad ha elmentek valahova. Ha nagyon magadról szeretnéd csinálni, akkor ne görcsölj rajta, milyen tárggyal csináld a képeket, hanem egyszerűen amikor jónak érzed magad állj meg és csinálj egy pár képet. De szerintem ne foglalkozz ezzel túlzottan, ne élj az internetre, meg hogy milyen tárgyakkal pózolj, mert semmi értelme. Ezért unalmasak a fotóid valószínűleg, mert folyamatosan csinálnád az újabbnál újabb fotókat. Ha valaki képet készít, akkor tegye, amikor olyan helyen jár, hogy meg akarja örökíteni amit lát, vagy éppen úgy tartja a kedve. Ne erőltesd, ne élj ennek!

2016. júl. 26. 14:36
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm ,te tudod hogy értettem!

Nem vagyok a képek fotók megszállottja csak szeretnék egy pár igazán jó képet..

És ilyen fotózási trükköket nem tudsz??

2016. júl. 26. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Fotózási trükk? :D Hogy érted?
2016. júl. 26. 14:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Pl: hogy a telefont hogy kell tartani a kézben ...ilyenek.
2016. júl. 26. 14:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Viccesek vagytok :D Fotózási trükk szerintem nincs, ha magadról csinálod a képeket akkor csinálj sok-sok képet mindenféle pózban és valamelyik biztos jó lesz. :)
2016. júl. 26. 14:52
 9/10 anonim ***** válasza:

ez egy jópofa videó a szelfis "trükkökről". kicsit poénra veszi a dolgot, de azért talán ad néhány ötletet

[link]

2016. júl. 27. 11:36
 10/10 anonim ***** válasza:

te jó ég... :-(

Könyvvel, hogy olvasol! ez szerintem ritka a mai fiatalok között.

2016. aug. 10. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!