Jaksity Kata és Sütő Enikő modelliskolák?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül, és mennyi idő egy tanfolyam?
Mit érek el vele?
Pontosan hol is vannak ezek az iskolák?
megéri?
vagy esetleg más modellsuli?
2010. ápr. 17. 10:22
1/4 anonim válasza:
Sütőről azt hallottam,van szereposztó dívány...ahhoz hogy kapj munkát...ezen én is elképedtem :S
2/4 anonim válasza:
Ha komolyan ezzel szeretnél foglalkozni akkor Görög Zitáét ajánlom. Kicsit drágább mint a többi, de megéri.
3/4 A kérdező kommentje:
Tudnál nekem vmi pontosat is mondani róla? :)
2010. ápr. 17. 13:08
4/4 anonim válasza:
Én jártam Sütő Enikő modelliskolájába és az egész képzés nagyon színvonalas volt,szinte minden héten szerepeltünk az iskola által szervezett divatbemutatón,vagy fotózáson.Volt olyan,aki csak azért jött,hogy legyen egy kis önbizalma,volt olyan akit azóta is látok reklámfilmekben szerepelni.Sok válogatás volt és néha tényleg érdekes hogy kit választanak ki,de erről nem az iskola tehet,csak lehetőséget nyújt,hogy szerepelhess.Görög Zitáéről nem sokat tudok,csak annyit,hogy nem régóta van, és viszonylag drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!