Lattatok mar nala szebb csajt?
Szerintem is gyönyörű, de a barnákat jobban szeretem. Az egyik képen lévő ismerőse jobban bejön.
Amúgy tudtok még tényleg szép instás csajokat? :D
Igen, láttam, nem is egyet. Hogy mondjak egy konkrét példát, előző sulimban volt egy lány, akire jó érzés volt ránézni, mert egyszerűen nagyon szép volt. Találtam néhány képet, hozzájuk hasonlítanám:
Persze ő nem volt így kifestve, nem sminkelte magát.
Rajta kívül még őt is rendkívül szépnek találom, aki messze felülmúlja azt a lányt:
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a szépség szubjektív, így meglehet, hogy az általam linkelt lányokra rá sem bírsz nézni. Én nem tartom csúnyának a szőke leányzót, egész csinos, de igen, láttam már nekem jobban tetszőt.
Persze, minden nap mikor tükörbe nézek.
Hehe
Hehehe
HEHEHEHE.....
Bárcsak.....
Igen, van pár kedvenc modellem, aki számomra sokkal-sokkal bájosabb... Igaz, ez az adott fotón is múlik, de az általad linkelt lány, bár szép, olyan sima reklámmodellszerűen szép, unalmas, nem karakteres. A 15. hozzászóló által linkeltek pedig egyéniek, karakterek - profi portrékon :) Azok igencsak bejönnek :)
S már volt itt róla szó, hogy a szépség szubjektív...
Linkelnék, de a kedvencemről csak meztelen képeket tudnék... Ízléseseket, amiket bármikor megmutatnék a saját kisgyermekemnek, ha lenne olyan, de ide azért nem linkelem, mert nem egy ideális világban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!