Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Meglátszik az emberen ha a...

Meglátszik az emberen ha a kínaiból öltözik (kinai boltban vagy piacon vett ruhákban öltözködik)?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 22:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
74%
23:06 nem minden kínai rossz. Nem maga a kínai cuccok a rosszak, hanem az olcsó kis raasztott sz*rok, amiket megvesz az ember 3000 forintért. Attól még h ott csinálták, nem kell rossznak lennie. Amúgy én meg tudom állapítani,h vki kínaiból öltözködi-e vagy nem. Szerintem nagyon látszik. azért ne pontozzatok le!
2010. ápr. 16. 23:27
 12/30 anonim ***** válasza:
Ha egy cég viszi a gyárát kínába, viszi a texchnológiát és a szakértelmét is. Ergó vna különbség a "made in chaina" és "made in chaina" között...
2010. ápr. 16. 23:31
 13/30 anonim válasza:
100%
attól, mert úgy mondod, hogy "csájná", attól még nem úgy írják, hogy chaina.
2010. ápr. 17. 00:09
 14/30 anonim ***** válasza:

Sokszor én is látom, ha valakin kínais ruha van. No de miért? Mert megismerem, hogy nekem is van olyan farmerem amin ez a logó van, vagy ilyen cuccom van csak más színben, esetleg próbáltam vagy láttam a kínaiban.

Tehát pl. sokan ha észre is veszik, csak azért mert ők is ugyanúgy bemennek kínaiba vásárolni.

2010. ápr. 17. 00:14
 15/30 anonim ***** válasza:
23:06 vagyok!Először is nem kéne szétoffolni a kérdést!!Tévedni emberi dolog!Most már tisztába vagyok vele hogy mi a különbség a gagyi "Chaina" és minőségi "Chaina" termékei közt!Azt hallottam hogy Amerikába sokkal jobb minőségű árut visznek be a konkurencia miatt mint ide hazánkba.kinézetre nem lehet megmondani akárcsak a New Yorker-est sem,vagy a H&M-et,C&A-t satöbbi,sőt minőségben nem is különböznek ezektől a márkáktól csak az árfekvésükben van diferencia.Ne kössetek megint bele a mondókámba!Bocs az offért a Kérdezőtől!
2010. ápr. 17. 01:33
 16/30 anonim ***** válasza:
Made in China,de egyébként én is szoktam téveszteni,betüket felcserélni stb.
2010. ápr. 17. 09:57
 17/30 anonim ***** válasza:
Én nem azt szoktam nézni, hogy honnan, hanem hogy hogyan öltözködik az ember. Persze néhány emberről üvölt, hogy gagyi-bóvli módon válogatja össze a cuccait a kínaiból, ami nem szép. De van olyan ismerősöm, aki márkás cuccokból is katasztófálisan néz ki. Szóval, akinek van stílusa, az olcsóbb, kínais cuccokból is jól tud kinézni.
2010. ápr. 17. 10:36
 18/30 anonim ***** válasza:
szerintem igen. minden kínais cucc agyon van díszítve, mintás, strasszos és abból a jellegzetes rémes anyagból van. én többnyire megismerem. nem vásárolok kínaiban. ám én sem vagyok gazdag, úgyhogy maradok a túrkálónál. na ott csupa márkás, egyedi darabot túrok össze. a kilós ár 2900 körül van. szerintem a kínaiban is van egy felső 2500, de 2000 tuti. legutóbb 6 db állati jó felsőt túrtam 1900-ért, amikről tényleg nem mondja meg senki, hogy nem a legdrágább butikból van.
2010. ápr. 17. 10:40
 19/30 anonim ***** válasza:

Azon látszik meg, akinek nincs stilusa, és (ahogy elöttem is mondták) gagyi módon összedobja a tipikus(csillogós, agyonmintázott) kinai cuccait...

Nekem is vannak kinai jellegű boltokbol ruháim, mégis azt kérdezték, hogy a New Yorkerbe vettem-e :D Csak öltözködni kell megtanulni, és nem látszik. :) Amúgy én is többségben turkálópárti vagyok. :)

17L

2010. ápr. 17. 10:52
 20/30 anonim ***** válasza:

22:58 Majdnem ugyanaz, de én megmondom hogy melyik kínai. Pl. most vettem butikban egy török inget és a kínaiba is benéztem, mert már több kínai is török árut árul. Rájöttek, hogy az emberek megveszik az egy kicsit drágább, de jobb minőségű cuccot. Voltak is ingek, de az silány anyagból és mintában és színben sem tetszettek. Ez a különbség. Ja és Made in China volt rájuk írva. Én még sosem találtam igazán jó minőségű, igényes felsőt a kínaiban. Mondjuk nekem szolidabb a stílusom és fel nem vennék egy állatmintás vagy csicsás felsőt. Ráadásul már a kínaiban is sok helyen majdnem annyi a felső mint a butikokban. Max. 1500 Ft-tal olcsóbb, de akkor inkább veszek egy jobb minőségűt és nem jön velem szembe az utcán. Ezt nem érti anya sem, pedig nem költök ruhára sokat.

Nem vagyok olyan gazdag, hogy olcsó árut vegyek.

2010. ápr. 17. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!