Pasik! Nektek tetszik az új szépség királynő? Csak a külseje alapján szívesen megismernétek, járnátok vele? (kép)
2016. júl. 24. 18:42
11/21 anonim válasza:
Tök átlagnő. Megnézném smink nélkül. És ahogy látom, a többi nő is mintha másolás-beillesztéssel készült volna. Egyet nem látok, aki olyan kirívóan szép lett volna.
Láttam az amerikai szépségkirálynőt smink nélkül és sminkkel, ég és föld ott is a különbség.
Ennél szebb nők futkosnak az utcán smink nélkül.
12/21 anonim válasza:
Szép, de nem túl nagy a feje a testéhez?
Amúgy a külseje alapján járnék vele.
13/21 Noren1989 válasza:
Én kihagynám, lelkiismeret furdalás-nélkül.
26/F
14/21 Titusztitusz válasza:
Amúgy pont az előbb hallgattam a Digital Scream:Hé várj...címü nótáját 1992-böl...Nézd meg a klipet 8-as...Na, a klipben szereplő nőci AZ MÁR IGEN...Az 10/10-es...Nade EZ a "szépségkirálynő"? Éppenhogy átlagos...Én továbbra is azt mondanám...
15/21 anonim válasza:
nem tetszik túl ló feje van ronda... ez se a szépségéért lett királynő
16/21 anonim válasza:
Titusztitusz
Én mostanáig nem tudtam elképzelni azokat az embereket, akik ilyen klipeket néznek, szeretnek.
Köszönöm!
17/21 anonim válasza:
Külsőre nem tetszik, ha el tudnék képzelni vele valamit, azért lenne, ha jó a személyisége.
18/21 anonim válasza:
A teste jó,de a feje nem szép.
19/21 Titusztitusz válasza:
16-os...Hát akkor most találkoztál virtuálisan egy olyan fickóval,aki ilyesmi klippeket szokott nézni...Meg az ilyesmi zenei stílust kedveli...De azért nem semmi volt a csajszi ugye? Hm...
20/21 anonim válasza:
Nem vagyok rosszindulatu,mert ami szep az szep...es ez a lany nem csunya,de kozel nem er fel egy szepseg kiralyno szintel...sem O,sem a tarsai akik kozul kivalsztottak.. szerintem semmi egyedi nem volt egyik arcaban sem,komolyan mondom oda kapcsoltam amikor ez a musor ment,es kb 10 percig gondolkodtam hogy melyik melyik.... mert egyszeruen nem tudtam kulombseget tenni koztuk,annyira egyformak voltak... szerintem valaki attol szep,hogy ha valami olyan egyedi van az arcaban vagy a megjeleneseben,amitol kitunik a tobbi kozul... nem az,akibol van 4382748738534..... es ez a csaj sajnos 1 a sok kozul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!