Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új trendről abs crack?

Figyelt kérdés

fiúk, pasik hogy tetszik ez nektek, bejön vagy nem..

személy szerint annyira nem tetszik,nekem nincs ilyenem de nem is vagyok kövér.

minden vélemény érdekel fiúk lányok kort is írjatok.

[link]

2016. júl. 10. 15:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem van de nem tartom esztétikusnak vagy ilyesmi. Semmi különös, van és kész. Vicces, hogy mi mindenből tudnak "trendet" csinálni. Minap fedeztem fel, hogy emellett az új hülyeség mellett létezik egy bikini-híd elnevezésű dolog is, meg az a rés a lábak között :D Nekem mindhárom van, mivel sovány vagyok de sosem gondoltam volna, hogy valakik szerint ez is lehet "trendi".

26/L

2016. júl. 10. 17:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez megint egy olyan dolog, ami abszolút nincs összefüggésben valaki súlyával. Mint a thigh gap, ez is puszta genetika. Anyukámnak is van, mert amikor terhes volt velem és a testvéremmel, akkora pocakja lett, hogy középen szétnyomtuk a hasizmát. Másnak alapvetően van rés közte. Az, hogy szexi-e, eddig szerintem senkinek a fejében nem fordult meg, senki nem mondta azt, hogy "Hűűűű tesó, láttad mekkora rés van annak a csajnak a jobb meg a bal hasizma között? Felállt." hanem maradtak a cici meg a popsi mellett. :)

18L

2016. júl. 10. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!