Epilátor vagy IPL szőrtelenítő? Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
A Braun Silk Epil 9 ára olyan 60.000 körül van, míg egy IPL szőrtelenítő 100.000 forint körül van.2016. júl. 9. 17:13
2/7 anonim válasza:
Ha mindkettőre van kereted akkor értelemszerűen IPL szőrtelenítő. Az epilátort nem ajánlom mert nekem sem vált be.😊
3/7 A kérdező kommentje:
De az IPL szőrtelenítő valóban hatásos?
2016. júl. 9. 18:06
4/7 anonim válasza:
Nagyon sokat olvastam, hogy alig váltja be a hozzá fűzött reményeked. Érdemes körbenézni a neten, hol olcsóbb az epilátor. Napokban vettem meg a Silk epil 7-et, mert nekem túl széles lett volna a fej intimhez. A víz alattisága miatt imádom. Bevásárlóközpontban 50 körül volt az ára, én viszont 29-ért vettem. Az ár csak azért alacsony, mert nem kell külön helyet fenntartani, takarítani, bérleti díjat fizetni stb stb. Kaptam hozzá jótállási jegyet, mindent, amit amúgy is megkapsz a boltban.
5/7 anonim válasza:
' reményeked, és az kimaradt, hogy az IPL-ről szólt az első mondatom.
4. voltam
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Azt hiszem inkább az epilátornál maradok.
2016. júl. 9. 21:43
7/7 anonim válasza:
Pedig az IPL el jobban járnál.A barátnőm mióta használja ritkább és pihébb a szőre. Az epilátort én kipróbáltam igaz nem ilyen drágát de kipattogott tőle a bőröm még azóta is van hegem.De lehet csak mert érzékeny a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!