Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jót tesz a hajnak ha nem...

Jót tesz a hajnak ha nem szárítom meg hanem vizesen fekszem le vele aludni?

Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 21:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Megfázhat a fejed szóval inkább ne , száríts rá hajszárítóval kicsit , főleg a fejed tetejét aztán mehet bele csavaró vagy fonás vagy bármi.
2016. júl. 1. 21:13
 2/12 Rockabilly69 válasza:
52%
Jót teszel neki, az állandó szárítás teszi tönkre a hajat.
2016. júl. 1. 21:13
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
Ha hosszú a hajad, akkor borzalmasan fog kinézni felkelés után, és nehéz lesz bármi értékelhetőt kihozni belőle.
2016. júl. 1. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Jó ha nem szárítod, én se szoktam soha. Viszont kevésbé fogsz reggelre hülyén kinézni, ha megvárod, míg megszárad egy kicsit és utána fekszel le.
2016. júl. 1. 21:24
 5/12 anonim ***** válasza:
40%
Az a baj ahogy írta az első is,hogy megfázhat a fejbőrőd és be korpásodsz meg ha megszárad reggelre nagyon gubbancos is lesz.
2016. júl. 1. 21:39
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

Évek óta nem szárítom meg a hajamat, igazából túl lusta vagyok hozzá, nyáron meg nincs az az isten, hogy hajszárítót használjak, ha nem muszáj.

Ahogy észrevettem, kevésbé törnek a hajvégeim, mióta nem használok hajszárítót, ezért szerintem még jót is teszel vele.

2016. júl. 1. 21:40
 7/12 anonim ***** válasza:
88%

30 fokban mégis kinek a feje fázik meg?

Kijövök a zuhany alól és máris folyik rólam a víz...

Semmi baja nem lesz. Törölközőszárazon fésülheted is és akkor reggel se lesz plusz meló, nem lesz kócosabb, mint máskor.

(100 cm a hajam, nem szárítom, nem töredezett)

2016. júl. 1. 21:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A szárítás teszi tönkre a hajad, nem ez. Ha törölközővel alaposan megtörlöd, és utána szépen kifésülöd, másnap teljesen jó lesz a hajad.
2016. júl. 1. 22:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki. Én sosem csinálok ilyet, mert egyrészt nem érzem magam jól vizes hajjal az ágyban, másrészt bámulatos módon visszazsírosodik vagy nem tudom, logika sehol nincs benne, de mintha meg se mostam volna, úgy néz ki másnap reggel.

Viszont szárítani sem szeretem, most pedig nyár van, nem lefekvés előtt mosom meg és megszárad magától. Akkor jó. De hogy mi a csuda történik vele, ha fekszem száradás közben, el nem tudom képzelni. Pedig párszor megismétlődött ez a furaság.

A párom télen sem szárít hajat, pedig neki is hosszú, mint nekem. Neki az se gond, ha nedves hajjal fekszik le.

2016. júl. 1. 22:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A legegyszerűbb, ha kipróbálod. Én sem szárítom, nekem bevált, de hallottam már ellenvéleményeket.
2016. júl. 2. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!