Nagyon ciki 148 centinek lenni? (17/L)
Ugye ez még nem számít törpenövésnek?
Nem tudom,jár-e valaki hasonló cipőben,de én nagyon utálom.
10 évesen jött meg,9-11 éves korom körül még a magasabbak között voltam a tornasorban,12 éves koromban pedig már nem nőttem egy millimétert sem,így még a legalacsonyabb lány is túlnőtt.
Már ez is hatalmas fájdalom volt nekem...
Sajnos barátokat is nehezen találtam.
Nem tudom,miért... Mindenki azt várná el egy alacsony lánytól,hogy gyerekes és cuki legyen...ezek a legkevésbé sem jellemzők rám.
Sajnos túl komoly vagyok és nehezen tudok feloldódni.
Természetesen szívesen lennék nyitottabb,ha nem hoznának semmit összefüggésbe az alacsonyságommal.
Ha valaki csak a nevemet tudja,és megkérdezi valakitől,hogy ki vagyok,egyből rávágja:"Az a pici csaj." Ha nem lennék ezzel az átkos tulajdonsággal megáldva,akkor biztos pozitívabb ismertetést adna rólam.
Nőies,formás testalkatom van,nagy melleim,még sem kellek az uraknak.
És az is nagyon rossz érzés,ha 155-165 centis lányok sajnálkoznak,hogy: "De kicsi vagyok!"
Én lennék a bolygó legboldogabb embere,ha csak annyira lennék "magas",mint ők.
A 10 centi fölötti magassarkúim adnak nekem egy kis önbizalmat. Ha ezeket viselem,egy kicsit jobban el tudom fogadni magamat. Amolyan orvosi segédeszköznek tekintem őket.
Tudom,hogy nem fogok már nőni.
Hogyan tudnám jobban elfogadni magamat?
Jaj, de cuki...
Na, de komolyan: Te még lehetsz szexi, simán. Egy 160 alatti férfire szerinted hogyan néznek?
Ha semmit nem engedsz magadból megmutatni, akkor mindenkiben csak a magasságod marad meg.
Kérdező ,ha kedves aranyos vagy, én még járnék is veled mert engem nem érdekel a magasság. Én 186cm vagyok és simán eltudnám magam képzelni egy alacsony nővel.
Szerintem sok férfinek ugyan ez a véleménye, szóval ne keseregj :)
21/F
Én is alacsony vagyok. Amikor megtudtam, hogy az első menstruációm után már nem nagyon fogok nőni sírógörcsöt kaptam.
De aztán túléltem. Lehet így is élni :). Tényleg nem kell emiatt kétségbe esni. Bár tény, hogy a magasságom miatt kb. 16 évesnek néznek(25 vagyok), de ezen kívül sosem volt ezzel problémám.
Mondjuk ne egy két méteres srácba szeress bele, mert az kényelmetlen tud lenni :D
Mondjuk én sem szívesen barátkoztam magas lányokkal, de azért szerencsére találtam alacsonyabbakat. Az ő társaságukban azért nem olyan rossz.
Volt, hogy "törpe" voltam, de én beletörődtem. Ezen úgyse tudsz változtatni. Sokkal jobban jársz, ha elfogadod magad.
Persze, tudom vannak fiúk, akik előszeretettel piszkálják az alacsony lányokat, főleg, ha magassarkúban is alacsonyak.
Amúgy nekem is mindig ezt mondják, hogy cuki vagyok. Én is csak egyszer szeretnék szexi vagy dögös lenni :D
Csak remélni tudom, hogy te is találsz magadnak egy fiút/férfit, akit nem fog érdekelni a magasságod, és a nőiességed lesz fontos neki.
Maradj pozitív vannak sorstársaid!
Nekem 12 évesen jött meg. Akkor álltam meg a növésben is. Elég rossz volt egy nap ráeszmélni, hogy a hugom is magasabb nálam. (Ma már az öcsém is :D).
Sokat bánkódtam emiatt. De próbáltam a pozitív oldalát nézni. Egy alacsony lány is ugyanolyan szexi, magabiztos, talpraesett mint a magas nők.:) Minden csak nézőpont kérdése.
153 cm vagyok. És alacsonyságom ellenére én sem vagyok "cuki", inkább komoly. Plusz kis melleim és keskeny csípőm van ami miatt kb 12 évesnek néznek. :D Utáltam a magasságom de sikerült megbarátkoznom vele.
Fontos, hogy soha ne beszéld be azt magadnak, hogy a magasságod miatt vagy hátrányban akár pasi ügyekben vagy az élet számos más területén! :)
Anyukám 145 cm. 4 gyerek anyukája. Férje van. Családja. :) Ugyanolyan életet él mint pl. a +160-asok. :)
Szóval fel fejjel! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!